Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

70e74dc975541faf11dae7fbf0022092_257815.jpg

Ψύχραιμος ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού παρά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Στην ΕΡΤ μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρώτάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αναβολής πρωταθλημάτων και διακοπής προπονήσεων σε περίπτωση έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού.Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι δεν βρισκόμαστε κοντά σε lockdown αναφορικά με τον αθλητσιμό. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον κορονοϊό: «Να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό. Οι 3 παίκτες είναι από την αρχή στο πρωτόκολλο στο ποδόσφαιρο και τα ομαδικά αθλήματα».

Για τις αναβολές: «Λόγω κορονοϊού είχαν αναβληθεί παιχνίδια και πέρυσι, όπως στην Ξάνθη. Υπάρχει μία τριμερής επιτροπή που ανά πάσα στιγμή κάνει τη διαχείριση κρίσεων. Οπότε, είμαστε σε άμεση ετοιμότητα για το τι θα χρειαστεί. Είμαστε σε επικοινωνία με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ για τις πιο επικίνδυνες περιοχές. Πώς θα μπορέσουμε με ασφάλεια να συνεχίσουμε την αθλητική δραστηριότητα».

Για την πιθανότητα lockdown στο πρωτάθλημα: «Δεν είμαστε κοντά σε lockdown για τη δράση στο ποδόσφαιρο ή αλλού. Η Νο1 προτεραιότητα είναι η γενικότερη ασφάλεια».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.