Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

diathtes.jpg

Ένα από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων αλλά και τους διαιτητές είναι το θέμα της καταβολής ποσοστών διαιτησίας.

Με απόφαση των FIFA/UEFA, που αποτυπώθηκε στον κανονισμό διαιτησίας, αλλά αναφέρεται και στην «ολιστική μελέτη», η καταβολή του ποσοστού από τα χρήματα των διαιτητών στις Ενώσεις καταργείται.

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τις ΕΠΟ έκαναν συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για να βρεθεί λύση, ενώ εκείνος έστειλε ερωτηματολόγια στις Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ για να πληροφορηθεί πώς διαχειρίζονται τα χρήματα και τί πρόβλημα δημιουργείται από την κατάργηση της απόδοσης των ποσοστών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «FORZA» η λύση που έχει βρεθεί είναι η εξής. Οι αξιολογημένοι διαιτητές δεν θα πληρώνουν ποσοστά, αλλά μια συνδρομή στην αρχή της σεζόν. Είναι πρόταση του Κλάτενμπεργκ, που θα περάσει στην εκτελεστική της ΕΠΟ. Ποσοστά θα καταβάλουν μόνο οι διαιτητές που σφυρίζουν Γ’ Εθνική και κάτω.

 

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.