Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

football league logo.944x500

Η Ενωση SL2-FL σε τηλεδιάσκεψη με ΠΣΑΠ και αρχηγούς ομάδων διαβεβαίωσε οτι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά

Τη δέσμευση της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας ότι το πρωτάθλημα της "Football League" θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά, γνωστοποίησε οτι "έλαβε" ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε σχετική ανακοίνωσή του για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 13/1, με την διοργανώτρια αρχή και τους αρχηγούς των ομάδων της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ:

Τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ, αρχηγών της Football League και διοργανώτριας αρχής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Ιανουαρίου τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τους αρχηγούς των ομάδων της Football League και της διοργανώτριας αρχής της κατηγορίας.

Η τηλεδιάσκεψη διεξήχθη ύστερα από σχετική πρόσκληση του Συνδέσμου, ώστε να συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί στη Football League, η οποία παραμένει η μόνη επαγγελματική ποδοσφαιρική λίγκα στην Ευρώπη που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο ΠΣΑΠ μετέφερε στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής τους έντονους προβληματισμούς του και την ανησυχία του για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και ζήτησε να γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε οι ομάδες να επιστρέψουν, για αρχή, στις ομαδικές προπονήσεις, Εξέλιξη που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πλευρά της διοργανώτριας αρχής μας διαβεβαίωσε και δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμη και έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να θέσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ενώ μας ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.