Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPO.Logo good blue fond.944x500

Τι ξεκαθαρίζει η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ για τις παλιές οφειλές των ΠΑΕ.

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η Διεύθυνση Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., ξεκαθαρίζει τι ισχύει όσο αφορά στις ποδοσφαιρικές οφειλές των νέων Π.Α.Ε. που είναι «κληρονόμοι» παλαιών Π.Α.Ε. που υποβιβάστηκαν και είναι υπό εκκαθάριση έχοντας ίδια ή ανάλογη επωνυμία και ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα και καλεί τους πιστωτές των εταιρειών που εμπίπτουν στην συγκεκριμένη διάταξη να της γνωστοποιήσουν τις υφιστάμενες οφειλές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Αδειοδότησης

Σε συμφωνία με το Παράρτημα I, Άρθρα 4, 5 του ΚΑΠ και το Άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης «κάθε νέα Π.Α.Ε., που ιδρύεται (με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και το ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα) ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με την Π.Α.Ε. που υποβιβάστηκε και έχει τεθεί σε εκκαθάριση».

Βάσει των παραπάνω, καλούνται οι πιστωτές των εταιρειών που εμπίπτουν στην εν λόγω διάταξη να γνωστοποιήσουν στην Διεύθυνση Αδειοδότησης τις υφιστάμενες οφειλές προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά (τελεσίδικες αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, συμφωνίες διακανονισμού/εκχώρησης, κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, εντολές πληρωμής, κ.λπ.).

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.