Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Tagkalegkas SPPV.2019.11.18.944x50011

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με δ.σ. Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του δ.σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας κ. Ιωάννη Καντά, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Κλειδαρά, τον Ταμία κ. Βασίλη Δελιαννίδη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Χρήστο Νταλιάνη.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας ευχήθηκαν στο Δήμαρχο κάθε επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσαν σχετικά με τον προγραμματισμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων προπονητικής που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω επιμόρφωση των διπλωματούχων προπονητών που είναι μέλη του Συνδέσμου και θα στοχεύουν στην απόκτηση γνώσεων για την καλύτερη αθλητική προετοιμασία των νέων που ασχολούνται με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την επίσκεψή τους και ζήτησε τη συνεργασία τους για την ανάληψη κοινών δράσεων για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος στους δημότες.

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.