Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Ag.Thomas field.944x500.11

Ο Δ.Ψυχούλας ορίστηκε στον εξ’ αναβολής αγώνα για την 9η ημέρα της Α’ ΕΠΣΒ

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (Δευτέρα, 2/12) από την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της ενωσης όρισαν ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του «Α.Ο. “Κεραυνός” Αγιου θωμά» και στην ομάδα του «Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου» να διεξαχθεί μεθαύριο, Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, στο δημοτικό γήπεδο του Αγιου Θωμά, με ώρα έναρξης 15:00’.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας που εντάσσεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας του προγράμματος του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Β. που, αρχικά, είχε οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου (όπως και οι υπόλοιποι), είχε αναβληθεί λόγω ενός πολύ δυσάρεστου γεγονότος, του αιφνίδιου θανάτου κατοίκου του χωριού.

Η ανακοίνωση:

Διεξαγωγή Αναβληθέντος Αγώνα

Σας ενημερώνουμε ότι το αναβληθέν παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Κεραυνός Αγ. Θωμά- Π.Ο. Αμβρυσσέας Διστόμου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 04/12/2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Θωμά.

 

«Σφυρίζει» ο Δ.Ψυχούλας

Από την ένωση ανακοινώθηκαν και οι ορισμοί των μελών της Eπιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Β. για τον αγώνα αυτό.

Ορίστηκε να τον διευθύνει ο κορυφαίος, αυτή τη στιγμή, διαιτητής της δύναμης της Ε.Π.Σ.Β., ο Δημήτρης Ψυχούλας (φωτο κάτω), τοποθετημένος στον πίνακα της 2ης κατηγορίας (“Super League 2”).

Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν ο Λεωνίδας Δελής (φωτο κάτω) τοποθετημένος στον πίνακα 2ης κατηγορίας (“Super League 2”) και ο Γιάννης Τσώνης τοποθετημένος στον πίνακα 3ης κατηγορίας (Γ’ Εθνικής).

 

EPSV.Super Cup.2019.09.08.944x500.132

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.