Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Enosi Ipsilantis.2 0.fasi.2020.01.18.944x500.11

Ολοκληρώνεται (25/1) ο α’ γύρος.

Με τους αγώνες για την 15η αγωνιστική του προγράμματος θα συνεχιστεί αύριο, Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας που διοργανώνει και στη σεζόν 2019-2020 η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας.

Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώνεται ο α’ γύρος, το πρώτο μισό, του προγράμματος (της «κανονικής» σεζόν!) του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, η ομάδα του Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου, που έρχεται από την εντός έδρας (δύσκολη) νίκη επί της ομάδας του Α.Σ. Λεονταρίου και έχει ήδη κερδίσει τον «άτυπο» τίτλος της… «πρωταθλήτριας χειμώνα», θα αγωνιστεί εκτός έδρας, σε μια, θεωρητικά, πολύ «εύκολη», αναμέτρηση. Θα παραταχθεί στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου του Ορχομενού, για να τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της Αθλητικής Ενωσης Ορχομενού, που είναι πολύ αδύναμη φέτος, «ουραγός» και έρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα”.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Γ’ Εθνικής, Στέφανος Ξηρογιάννης, με βοηθούς τον Θανάση Χατζή και τον Κώστα Φούφουλα.

Η ομάδα της “Ενωση” Ασπρα Σπίτια / Αντίκυρα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η οποία έρχεται από την εντός έδρας νίκη (2-0) επί της ομάδας του Α.Ο. Υψηλάντη (φωτο), έχει και αυτή εκτός έδρας υποχρέωση, Θα παραταχθεί στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα”, που από την πλευρά της βρίσκεται στην 8η θέση και έρχεται από την νίκη επί της ομάδας της Α.Ε.Ο., στο δημοτικό στάδιο Ορχομενού.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Κώστας Βασιλήας, με βοηθούς τον Γιώργο Παπαλαμπρόπουλο και τον Αντώνη Πιτσούνη.

Η ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση, η ομάδα του Π.Α.Ο. Κόκκινου, που έρχεται από τη νίκη (3-1) επί της ομάδας του Α.Σ. “Παμβαγιακός”, στο δημοτικό γήπεδο των Βαγίων, αντίθετα, σε αυτή την αγωνιστική θα αγωνιστεί στην έδρα της. Στο δημοτικό γήπεδο του Κόκκινου θα υποδεχθεί την ομάδα του Γ.Α.Ο. “Αρματηλάτης”που έρχεται από το ρεπό του και βρίσκεται στην 13η θέση.

Τον αγώνα αυτό ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Λέτσας με βοηθούς την Ελισάβετ Δερματίδου και τον Γιώργο Καρρή.

Πολύ ενδιαφέρουσα και κρίσιμη συνάντηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο των Θεσπιών. Εκεί η ομάδα του Α.Σ. Λεονταρίου που έρχεται από την ήττα με σκορ 3-2 στο Δίστομο, θα υποδεχθεί την  ομάδα του Α.Ο. “Κεραυνός” Αγίου Θωμά που έρχεται από την δύσκολη, εντός έδρας, νίκη επί της ομάδας του Α.Ο. “Ελλοπιακός” (Διαιτητής: Τονίδης Δημήτρης, βοηθοί: Δελής Λεωνίδας  -  Παπαγεωργίου Κώστας).

Στο δημοτικό γήπεδο του Υψηλάντη, η ομάδα του Α.Ο. Υψηλάντη, που έρχεται από την ηττα από την ομάδα της “Ενωση” Α.Σ./Α., στο ματς που έγινε στο στάδιο Ασπρων Σπιτιών (φωτο), θα υποδεχθεί την ομάδα του Α.Σ. “Παμβαγιακός” που έρχεται από την εντός έδρας ήττα (3-1) από την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόκκινου (Διαιτητής: Θεοχάρης Δημήτρης, βοηθοί: Παγούρας Βασίλης - Σαρόγλου Ελένη)

Τέλος, στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας, η ομάδα του Α.Ο. “Ελλοπιακός” που όπως γράφουμε πιο πάνω, έρχεται από την ήττα (1-0) στο δημοτικό γήπεδο του Αγιου Θωμά, θα υποδεχθεί την ομάδα του Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” που από την πλευρά της έρχεται από την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την ομάδα του Α.Ο.Α. “Κυπάρισσος” (Καρβούνης Λουκάς, Καμαριώτης Νίκος - Τσιακμακούδης Χριστόδουλος)

 

Αναλυτικά οι διαιτητές οι οποίοι ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες που θα διεξαχθούν αυτό το Σ/Κ είναι:

 

Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Α’ κατηγορία 2019-2020

15η αγωνιστική (τελευταία α’ γύρου)

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Ωρα έναρξης: 15:00’

Γήπεδο Δημοτικό στάδιο Θήβας

Α.Ο. “Η Θήβα” – Ένωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα

Διαιτητής: Βασιληάς Κώστας

Βοηθός διαιτητής: Α’: Παπαλαμπρόπουλος Γιώργος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Πιτσουνης Αντώνης

 

Γήπεδο Δημοτικό στάδιο Ορχομενού

Α.Ε. Ορχομενού – Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου 

Διαιτητής: Ξηρογιάννης Στέφανος (Γ’ Εθνικής)

Βοηθός διαιτητής: Α’: Χατζής Θανάσης

Βοηθός διαιτητής: Β’: Φούφουλας Κώστας

 

Γήπεδο Δημοτικό Ελλοπίας

Α.Ο. “Ελλοπιακός” – Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος”

Διαιτητής: Καρβούνης Λουκάς

Βοηθός διαιτητής: Α’: Καμαριώτης Νίκος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Τσιακμακούδης Χριστόδουλος

 

Γήπεδο Δημοτικό Υψηλάντη

Α.Ο. Υψηλάντης – Α.Σ. “Παμβαγιακός”

Διαιτητής: Θεοχάρης Δημήτρης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Παγούρας Βασίλης (Super League 2)

Βοηθός διαιτητής: Β’: Σαρόγλου Ελένη

 

Γήπεδο Δημοτικό Κόκκινου

Π.Α.Ο. Κόκκινου – Γ.Α.Ο. “Αρματηλάτης”

Διαιτητής: Λέτσας Γιώργος

Βοηθός διαιτητής: Α’: Δερματίδου Ελισάβετ

Βοηθός διαιτητής: Β’: Καρρής Γιώργος

 

Γήπεδο Δημοτικό Θεσπιών

Α.Σ. Λεονταρίου – Α.Ο. “Κεραυνός” Αγίου Θωμά

Διαιτητής: Τονίδης Δημήτρης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Δελής Λεωνίδας

Βοηθός διαιτητής: Β’: Παπαγεωργίου Κώστας

 

- Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος” – Α.Π.Ο. “Δάφνη” Ερυθρών (3-0 α.α.)

 

- Ρεπό: Α.Ο. Μαυροματίου.

 

Ο βαθμολογικός πίνακας

http://www.epsvoiotias.gr/statistics/?cat=1&group=95&mode=vathm

 

Enosi Ipsilantis.2 0.2020.01.18.944x500.1231

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.