Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Enosi Kapareli0 220181215944x500176

“Λουκέτο” στο στάδιο μετά από τις τελευταίες αποφάσεις – απαγορεύσεις.

Κλείνει και το στάδιο των Ασπρών Σπιτιών.

Μετά από τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στους αρμόδιους και μετά από τις χθεσινές (Κυριακή, 22/3), ανακοινώσεις της κυβέρνησης και οι οποίες έχουν να κάνουν με την απαγόρευση παραμονής σε αθλητικούς, εξωτερικούς, χώρους, κ.λπ., από σήμερα, Δευτέρα, 23/03, το στάδιο των Ασπρων Σπιτιών θα είναι κλειστό.

Στην ανάρτηση που έκανε η διοίκηση του σωματείου «“Ενωση” Ασπρα Σπίρια/Αντίκυρα», στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προς ενημέρωση των μελών της, αθλητών της και φίλων της, κάνει γνωστή την απόφασή αυτή, ευχόμενη παράλληλα να ξεπεραστεί γρήγορα η πανδημία, συνιστώντας "Μένουμε Σπίτι".

Η σχετική ανάρτηση:

ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ

Από σήμερα 23/03 το ανοιχτό γήπεδο Ασπρων Σπιτιών θα είναι κλειστό μετά την κυβερνητική απαγόρευση για παραμονή σε αθλητικούς εξωτερικούς χώρους.

Ευχή όλων μας είναι να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία όσο  δυνατόν το συντομότερο και να ξαναδούμε το γήπεδο μας να γεμίζει από παιδιά και αθλητές κάθε ηλικίας.

Μένουμε Σπίτι.

 

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.