Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Elikonas Thomvrenas season 2019 2020.944x500.12

Η ομάδα της Δομβραίνας κατέκτησε την 2η θέση στον Β' όμιλο της Β' ΕΠΣΒ.

Η ομάδα των ανδρών του Αθλητικός Ομιλος "Ελικών" Δομβραίνας της σεζόν 2019-2020 έκανε μια πάρα πολύ αξιόλογη πορεία (παρά τις πάρα πολλές αντιξοότητες που αντιμετώπισε) αγωνιζόμενη στον Β' ομίλο του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας και κατάφερε να βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα όταν το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω της πανδημίας.

Με την απόφαση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) για οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και στη συνέχεια από την Ε.Π.Σ.Β. και κατόπιν την απόφαση της Ε.Π.Σ.Β. για "επικύρωση" του βαθμολογικού πίνακα καταλαμβάνει οριστικά της 2η θέση και έτσι έχει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Β. της ερχόμενης σεζόν 2020-2021.

Για την πολύ μεγάλη αυτή σεζόν και την άνοδο, οι άνθρωποι του σωματείου, σε ανάρτησή τους στον λογαριασμό που διατηρούν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρουν, "μοιράζοντας", παράλληλα και συγχαρητήρια:

"Μετά την απόφαση της ΕΠΟ για διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωτάθληματων η σεζόν τελείωσε και τυπικά, νωρίτερα από ότι όλοι περιμέναμε.

Η ομάδα μας σε σύνολο 15 αγώνων μάζεψε 34 βαθμούς και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα είναι η ομάδα που μαζί με τον Επαμεινώνδα Λεύκτρων του χρόνου θα αγωνίζεται στην Ά κατηγορία για πρώτη φορά στη ιστορία της!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας αρχής γενομένης από τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Παναγιώτη Μικέλη που εδώ και 3 χρόνια έχουν δώσει τα πάντα για αυτήν την ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Μιχάλη Μεγαρίτη που με την έμπειριά του και τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε τον Αύγουστο πως η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.

Όλοι, μικροί και μεγάλοι, ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής και ο καθενας ξεχωριστά έβαλαν ένα μικρό η μεγαλύτερο λιθαράκι για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας μόνο εύκολος δεν είναι.. όμως!

Ας διασκεδάσουμε την μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας του χωριού μας και ας ευχηθούμε να ανταμώσουμε στα γήπεδα υγιείς από Σεπτέμβρη".

 

Elikonas Thomvrenas season 2019 2020.944x500.11

 

Elikon Thomvrenas logo.540x528

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.