Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

epsfthiotidas logo

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τα ερασιτεχνικά σωματεία-μέλη της να εγγραφούν στο "Μητρώο Αθλητικών Σωματείων".

Αναλυτικά:

Η Ε.Π.Σ.Φθιώτιδος ενημερώνει όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία-μέλη της, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, ότι πρέπει να εγγραφούν στο <<Μητρώο Αθλητικών Σωματείων>> της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. (ν. 4373/2016).

Σκοπός είναι να ενταχθούν τα Αθλητικά Σωματεία στα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού Αθλητισμού. Η προεγγραφή των Σωματείων πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, από τον νόμιμο εκπρόσωπο του Σωματείου με τη χρήση του τετραψήφιου μοναδικού κωδικού της ΓΓΑ στην πλατφόρμα της ιστοσελίδας της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα σωματεία να διαθέτουν ήδη την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση. Όσα σωματεία δεν γνωρίζουν τον τετραψήφιο κωδικό της ΓΓΑ μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο κ Κορδολέμη Μιχάλη (6973359767) και τον Γεν. Γραμματέα κ. Φαφούτη Χρήστο (6972422623).

 Σας επισυνάπτουμε έγγραφο του Υφυπουργού Αθλητισμού.

epo_eggrafo1.jpg

epo_eggrafo2.jpg

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.