Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPSV Tagkalegkas John.944x500.11

Συνάντηση της ΕΕ με τον Ι.Ταγκαλέγκα.

Νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιάννη Ταγκαλέγκα, είχε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Κώστα Νίκα, τον ταμία, Γιώργο Μακρής και το μέλος, Ηλία Παπαδά.

Στη σχετική ενημέρωση που έγινε αναφέρεται:

Αμεση ήταν η ανταπόκριση του κ Δήμαρχου Λεβαδέων στην πρόσκληση της ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΊΑΣ για συνάντηση.

Του θέσαμε ολα τα φλεγοντα θέματα που προέκυψαν με την Πανδημία και αφορούν το Ποδόσφαιρο και τις ομάδες του Δήμου,.

Συζητήσαμε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ομάδες και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μας εδωσε υπόσχεση οτι θα προσπαθήσει να βρει και να δώσει οικονομική βοήθεια στις ομαδες.

Μας ενημέρωσε για την κατάστασή των αθλητικών εγκαταστάσεων και για το νεο γηπεδο του ΖΑΓΑΡΑ βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα παραδοθεί στις ομαδες αλλα και στο κοινό το Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου .

Μας ζήτησε να έχουμε συνεργασία και ολοι μαζι να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε ολους τους αθλητικούς χώρους ωστε να μπορούμε να τους απολαύσουμε. 

Το πνεύμα συνεργασίας η απλότητα και η διάθεση  του Δημάρχου  δεν μας αφήνει περιθώρια δυσπιστίας η βοήθειά του θα είναι αμέριστη,  τον ευχαριστούμε για την άμεση συνάντηση και για την όμορφη συζήτηση που ειχαμε

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.