Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPSV Stathas John.944x500.12

Συνάντηση της ΕΕ με τον Ι.Σταθά.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, Γιάννη Σταθά, είχε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Κώστα Νίκα, τον ταμία, Γιώργο Μακρή και το μέλος, Ηλία Παπαδά.

Στη σχετική ενημέρωση που έγινε από την ΕΠΣΒ αναφέρεται:

Άμεση ανταπόκριση του κ. Δήμαρχου στην πρόσκλησή της Ε.Ε ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΊΑΣ.

Του θέσαμε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομαδες και συζητήσαμε για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μας ενημέρωσε για τις ενέργειες που εχει κανει για την ανακατασκευή του γηπέδου της Αραχωβας και την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ", για τον φωτισμό του γηπέδου της Αντίκυρας, αλλα και για το όραμά του για κατασκευή στο Λιβάδι ΠΑΡΝΑΣΣΟΎ προπονητικού κέντρου που θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί για προετοιμασία ομαδες απο την Super League, αλλα και απο το εξωτερικό. Ενα όραμα που θα εκτινάξει  την ανάπτυξη και τα οικονομικά οφέλη του ευρύτερου Δήμου.

Μας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει οικονομικά τις ομαδες και θα ειναι κοντα στον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΌΜΟΥ που ανέρχεται ξανά στην Γ Εθνικη και χρειάζεται οικονομική βοήθεια.

Συμφωνήσαμε να είμαστε σε αμεση επικοινωνία για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου αλλα και να βοηθήσουμε στο μεγάλο αυτό επιχείρημα για κατασκευή αθλητικούς κέντρου στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο  για την άμεση ανταπόκριση και για την εγκάρδια συζήτηση .

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.