Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Nikas Papathoma.944x500

Συνάντηση ΕΕ με την Φ.Παπαθωμά.

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, είχε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας.

Στη σχετική ενημέρωση που έγινε από την ΕΠΣΒ αναφέρεται:

Συνάντησή τής ΕΈ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΊΑΣ με την κ. Περιφερειάρχη Φανή Παπαθωμα.

Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για συνάντηση η κ.Περιφερειάρχης.

Συζητήσαμε για τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία και ζητήσαμε οικονομική βοήθεια για τις ομαδες του νομού και να συνεχιστεί η οικονομική ενίσχυση που παρείχε η κ. Παπαθωμα στα Σωματεια το 2018 και 2019.

Ενημερώσαμε την Περιφερειάρχη για την κατάστασή των αθλητικών εγκαταστάσεων και οτι ορισμένα γήπεδα χρήζουν άμεσης αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα, καθως την χρονιά που διανύσαμε πολλοί ποδοσφαιριστές, είχαν τραυματισμούς  απο την μη συντήρηση των αγωνιστικών χώρων και την παλαιότητα αυτών.

Μας απαντησε αμέσως αφου γνώριζε πολυ καλα ολα τα θέματα των αθλητικών εγκαταστάσεων και μας πληροφόρησε ,οτι εχει διατεθεί ποσο ενός περιπου εκατομμύριου ευρώ για αντικατάσταση των συνθετικών και φυσικών χλοοτάπητων σε πέντε γήπεδα , ήδη το γηπεδο της Θήβας κοντεύει να τελειώσει.

Αμέσως με  τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Θηβαίων κ Αναστασίου  συγκάλεσε συνάντηση ολων των υπηρεσιακών τεχνικών παραγόντων, την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, προκειμένου να  επισπευθούν τα έργα και  να παραδοθούν τον Σεπτέμβριο,  ώστε την νεα αγωνιστική περιοδο να ειναι στη διάθεσή των ομαδων και του κοινού.

Η κ. Παπαθωμα ηταν θετική και  σε ολα τα αιτήματα που της θέσαμε απο τα πιο μεγάλα ως τα πιο μικρα που δεν ειναι αρμοδιότητα δικη της αλλα των Δήμων.

Η εγκάρδια συζήτηση και η αποφασιστικότητα που την διακρίνει μας εδωσε αισιοδοξία για το αυριο του Ποδοσφαίρου στην Βοιωτία. 

Εμεις ως ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΊΑΣ είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της και θα είμαστε κοντα της, αλλα και στους Δημάρχους που νομίζω εχουν τεράστια θέληση και μπορούν να βοηθήσουν.

Ευχαριστούμε πολύ την Περιφερειάρχη κ Φανη Παπαθωμά  για την εγκάρδια και αποτελεσματική συνάντηση !!!

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.