Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Thiva A.O. logo.2018.944x500

Αύριο (15/6) η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, 14 Ιουνίου, κοινοποιήθηκε η πρόσκληση σε γενική συνέλευση των "τακτικών" μελών του σωματείου Αθλητικός Ομιλος "Η Θήβα".

Οι εργασίες της "τακτικής" γ.σ., που έχει εκλογο-απολογιστικό χαρακτήρα καθώς μέσω αυτής θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει το σωματείο την επόμενη διετία, έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα, 15 Ιουνίου, στην αίθουσα «Αρμονία», του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου της Θήβας, με ώρα έναρξης 19:00'.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. Η ΘΗΒΑ» προσκαλεί όλα τα τακτικά Μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Θήβας, στην Θήβα (Λουκά Μπέλου 1), με θέματα ημερησίας διατάξεως τα παρακάτω:

1.Απολογισμός και αποδοχή πεπραγμένων.

2.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογής Νέου Δ.Σ. – Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την επόμενη διετία.

3.Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

4.Προτάσεις και επερωτήσεις προς το Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 22 Ιουνίου 2020 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς την έκδοση νέας, ειδικής προς τούτο, πρόσκλησης.

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.