Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

U14 U12.family match.2019.12.28.944x500.41

Την Τετάρτη (17/6) στην Αλίαρτο, το Σάββατο (20/6) στο Μουρίκι.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις – προεπιλογές παιχτών για την επάνδρωση των ομάδων κάτω των 14 ετών (Κ14) και κάτω των 12 ετών (Κ12) της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας (μικτών), που θα λάβουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα διοργανώσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στην ερχόμενη σεζόν.

Οι προπονήσεις – προεπιλογές αυτές αποφασίστηκε να γίνουν φέτος πιο διευρυμένα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού για την ποιοτικότερη αξιολόγηση, όσο το δυνατόν περισσότερων ποδοσφαιριστών, αλλά και για την αποφυγή συνωστισμού πολλών ατόμων, λόγω της πρόσφατης πανδημίας.

Στην παρούσα χρονική στιγμή στις προπονήσεις των προεπιλογών κάθε σύλλογος μπορεί να στείλει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του κρίνει ότι έχει τις δυνατότητες να αγωνιστεί στις Μικτές ομάδες.

Στη σεζόν 2020-2021 οι ομάδες Κ12 θα απαρτίζονται από παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2009-2010 ενώ οι ομάδες Κ14 από παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2007-2008.

 

Την Τετάρτη, 17/6, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στην Αλίαρτο, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου Αλιάρτου που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα ενώ για το ερχόμενο Σάββατο, 20/6, θα υπάρξει μια αλλαγή. Λόγω πραγματοποίησης εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο της Θήβας για την τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο του νέου χλοοτάπητα, η προγραμματισμένη προπόνηση θα γίνει, τελικά, την ίδια μέρα και στις ίδιες προγραμματισμένες ώρες, στο δημοτικό γήπεδο του Μουρικίου.

 

Το πρόγραμμα

Τετάρτη, 17/6/2020, Δημοτικό στάδιο Αλιάρτου (φυσικός χλοοτάπητας): Αλίαρτος, Κορώνεια, Μάζι, Υψηλάντης, Ευαγγελίστρια, Σωληνάρι, Ακραίφνιο, Κόκκινο, Κάστρο, Βάγια, Λεοντάρι, Θεσπιές, Άσκρη, Νεοχώρι, Μαυρομμάτι, Ξηρονομή, Ελλοπία, Δομβραίνα, Πρόδρομος, Σαράντι, Αλυκή.

Κ12: προσέλευση για την συμπλήρωση εγγράφων: 16.45’, προπόνηση: 17: 15’

Κ14: προσέλευση για τη συμπλήρωση εγγράφων: 18.00’, προπόνηση: 18:30’

 

Σάββατο, 20/6/2020: Γήπεδο Μουρικίου (συνθετικός χλοοτάπητας): Θήβα, Ύπατο, Μουρίκι, Πλατανάκι, Τάχι, Καπαρέλλι, Ερυθρές, Λεύκτρα , Πλαταιές, Μελισσοχώρι, Αμπελοχώρι, Λουτουφί, Νεοχωράκι, Καλλιθέα.

Κ12: προσέλευση για την συμπλήρωση εγγράφων: 09:45’, προπόνηση: 10:15’

Κ14: προσέλευση για τη συμπλήρωση εγγράφων: 10:45’, προπόνηση: 11:15’

 

Τετάρτη, 24/6/2020, Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου (φυσικός χλοοτάπητας): Σχηματάρι, Οινόφυτα, Δήλεσι, Αγιος Θωμάς, Κλειδί, Οινόη, Σκουρτα, Πύλη, Άρμα, Ελαιώνας, Τανάγρα, Ασωπία.

Κ12: προσέλευση για την συμπλήρωση στοιχείων: 16:45’, προπόνηση: 17: 15’

Κ14: προσέλευση για τη συμπλήρωση εγγράφων: 18:00’, προπόνηση: 18:30’.

 

Οι περιοχές που αναφέρονται ότι θα γίνουν οι προπονήσεις αφορούν στον τόπο κατοικίας των ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα ένας παίκτης ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Θήβας, αλλά κατοικεί στο Σχηματάρι, θα προσέλθει για προπόνηση στο Σχηματάρι.

Κάθε προπόνηση, θα έχει εκπαιδευτικό παιχνίδι, διάρκειας 60 λεπτών με τα σχετικά απαραίτητα διαλείμματα.)

Όλοι οι προς αξιολόγηση ποδοσφαιριστές, καλούνται να έχουν μαζί τους αθλητική περιβολή και ποδοσφαιρικά παπούτσια, με την επισήμανση ότι όλοι θα έρθουν ντυμένοι από τα σπίτια τους και έτσι θα αποχωρήσουν, χωρίς να γίνει χρήση αποδυτηρίων από τα παιδιά, προκειμένου να τηρηθούν οι οδηγίες για θέματα προφύλαξης της υγείας από τον covid 19.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα υπάρξει μία ακόμη προπόνηση, με πιο συγκεκριμένες επιλογές που θα προέλθουν μετά από τις αξιολογήσεις.

Η έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει, κατά προσέγγιση, με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, αρχές Σεπτέμβρη (θα υπάρξουν ενημερώσεις με σχετικές ανακοινώσεις).

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Β.: Νίκας Κωνσταντίνος

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων: Καράμπελας Κωνσταντίνος

Ο Τεχνικός Διευθυντής: Πέτρος Πούλος

Ο Ενωσιακός προπονητής: Γιώργος Αγγέλου

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης: Δημήτρης Σπάρος

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.