Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPSV.Several.2019.18.944x500.112

Ευχαριστήριο μήνυμα της Επιτροπής Μικτών Ομάδων για τις προεπιλογές.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας προς τους υπεύθυνους των σωματείων της δύναμής της,  τους γονείς των παιχτών οι οποίοι έλαβαν μέρος στις προπονήσεις - προεπιλογές για την στελέωση των ομάδων Κ14 (κάτω των 14 ετών) και Κ12 (κάτω των 12 ετών) που θα λάβουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων που θα διοργανώσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη σεζόν 2020-2021 καθώς και στους υπεύθυνους των σταδίων - γηπέδων στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, κ. Νίκας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων, κ. Καράμπελας Κωνσταντίνος και όλο το "team" των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλα τα αθλητικά σωματεία και τους γονείς οι οποίοι έστειλαν τα παιδιά τους στις προεπιλογές για την επάνδρωση των Μικτών Ομάδων του νομού μας.

Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ακόμη όλους τους υπεύθυνους των γηπέδων: Διστόμου, Αλιάρτου, Μουρικίου και Σχηματαρίου, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία μας παραχώρησαν τα γήπεδα και ήταν δίπλα μας σε ότι τους ζητήσαμε.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΒ: Νίκας Κωνσταντίνος

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων: Καράμπελας Κωνσταντίνος

Ο Τεχνικός Διευθυντής: Πούλος Πέτρος 

Ο Ενωσιακός προπονητής: Αγγέλου Γιώργος 

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης: Σπάρος Δημήτρης 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.