Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Kiriaki PAO team 2019 2020944x500

Μετά από 2,5 χρόνια αποχωρεί ο Β.Στεργίου από την τεχνική ηγεσία του σωματείου του Κυριακίου.

Ο Βασίλης Στεργίου δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον "Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου". Μετά από 2,5 χρόνια στην τεχνική ηγεσία του σωματείου έκρινε οτι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ("έκλεισε ένας ποδοσφαιρικός κύκλος") και ανακοίνωσε οτι αποχωρεί.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, όλους τους ανθρώπους του σωματείου που το θεωρεί "το μεγαλύτερο σχολείο για κάθε προπονητή".

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

Μετά από 2,5 συναπτά έτη προπονητικής παρουσίας μου στην Α' ομάδα και στα τμήματα υποδομής του Π.Α.Ο. Κυριακίου,  κλείνει για μένα ένας σημαντικός προπονητικος κύκλος, γεμάτος συναισθήματα, χαρές και εμπειρίες.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου κάνανε να είμαι προπονητής σε αυτή την ιστορική ομάδα που είναι το μεγαλύτερο σχολείο για κάθε προπονητή. 

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ποδοσφαιριστες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτο το διάστημα που σημαδεύτηκε με την άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία Βοιωτίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους μικρούς αθλητές καθώς και τους γονείς για την αγάπη τους, την εμπιστοσύνη που δείξανε, σε μένα προσωπικά και στον σύλλογο και την άριστη συνεργασία που είχαμε συμβάλλοντας στα μέγιστα πάντα μέσα από τον ρόλο τους, στην εξέλιξη των παιδιών τους και της ομάδας τους.

Επίσης, να ευχαριστήσω και το γυναικείο τμήμα  που  έγινε για πρώτη φορά και είχε μεγάλη επιτυχία σε συμμετοχές.

Τέλος, εύχομαι από καρδιάς σε όλους καλή επιτυχία την νέα χρονιά  στην Α' κατηγορία, με πολλές επιτυχίες και νέους στόχους καθώς και στην συνέχεια των τμημάτων υποδομών με προώθηση παιδιών στην Α' ομάδα.

 

 

Kiriaki PAO Neos team.2018 2019.944x500

 

Stergiou Bill dog.944x720

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.