Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Aliartos Leontari.4 1.2020.02.26.944x500.15

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον έμπειρο τεχνικό.

Ανακοίνωση εξέδωσαν (Πέμπτη, 2/7) οι άνθρωποι της διοίκησης του σωματείου του Α.Σ. Λεονταρίου για το οποίο αναφέραμε οτι την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε σε αναδιάρθρωση του διοικητικού του συμβουλίου

https://starsports.gr/podosfairo-articles/eps-articles/4568-anadiarthrosi-ds-ston-as-leontariou

Με την ανακοίνωση αυτή οι διοικούντες το σωματείο κάνουν γνωστό οτι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Γιάννη Γερούλια και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο ως προπονητής.

Παράλληλα, τα μέλη του δ.σ. τονίζουν οτι σειρά πλέον παίρνουν οι "ανανεώσεις" με παίχτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα στη σεζόν, παρθενική για την ομάδα στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Β. και η οποία ολοκληρώθηκε απότομα λόγω "COVID-19".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το δ.σ. του ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του και για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟΥΛΙΑ.

Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που θέσαμε από κοινού.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα.

 

Leontari Thiva.3 0.2020.01.11.944x500.41

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.