Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

kalivia logo1

Διπλή ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ για την ΑΕ Καλυβίων.

Η ομάδα του Δήμου Σπυριδάκη απέκτησε τους νεαρούς Γιώργο Σκιαθίτη

skiathitis1.jpg

και Γιώργο Παπαδήμο.

papadimos1.jpg

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Καλυβίων ανακοινώνει με χαρά ότι ενισχύεται στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα με 2 εξαιρετικά ταλέντα, το Γιώργο Σκιαθίτη και το Γιώργο Παπαδήμο.

Ο Γιώργος Σκιαθίτης ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Έπαιξε, επίσης, στην Κ20 του Πανιωνίου, του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Λαμία. Ακόμα, έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με Προοδευτική και Στυλίδα, ενώ έχει συμμετοχή στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος Κ15, Κ16, Κ17 και στη Μικτή Αθηνών.

Ο Γιώργος Παπαδήμος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αίαντα Λαμίας. Έπειτα, συνέχισε σε Νέο Κρίκελλο, Οπούντιο Μαρτίνου και ΑΟ Αριστείνου, ενώ ήταν μέλος και της Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.