Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

aek aiolos fasi8

Παράταση έως τις 20 Αυγούστου πήραν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και το κύπελλο της ΕΠΣ Ευρυτανίας περιόδου 2020-2021, τέσσερις ημέρες πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης (24/8).

Συμμετοχή έχουν δηλώσει στο πρωτάθλημα ήδη 6 σωματεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την Ποταμιά, τον Αίολο, την Φραγκίστα, την ΑΕΚ, το Ραπτόπουλο και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Η τελευταία δήλωσε συμμετοχή για πρώτη φορά στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα οι: ΠΑΟΚ, Άγραφα και Κρίκελλο. Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, ενώ οι δυο τελευταίοι ήταν οι μοναδικοί που είχαν δηλώσει συμμετοχή στη Β΄ ΕΠΣΕ, η οποία δεν διεξήχθη.

Όσον αφορά το κύπελλο Ευρυτανίας στις συμμετοχές προστίθεται ο εκπρόσωπος του νομού στη Γ΄ Εθνική ΑΠΟΚ, ενώ δεν έχει δηλώσει συμμετοχή το Ραπτόπουλο.

ΠΗΓΗ: evrytaniasport

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.