Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

XorosSkoulas.jpg

Αρκετές ομάδες στήριζαν ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους στα πανηγύρια που διοργάνωναν.

Τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού έχουν δέσει τα χέρια στις διοικήσεις αρκετών ερασιτεχνικών σωματείων και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στη απαγόρευση των πανηγυριών.

Κάθε καλοκαίρι δεκάδες σωματεία της χώρας οργάνωναν πανηγύρια στα χωριά που εδρεύουν. Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων κατέληγαν στα ταμεία της ομάδας κι έτσι καλυπτόταν ένα μέρος του οικονομικού προϋπολογισμού των σωματείων.

Αυτά τα χρήματα, πλέον, δεν μπορούν να βρεθούν, ενώ όσοι ασχολούνται παραγοντικά με τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν δει τους τελευταίους μήνες να επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό και οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα ή η θέληση να στηρίξουν οικονομικά τις ομάδες τους στον βαθμό που απαιτείται για την λειτουργία τους.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.