Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Παρέμεινε ο βασικός κορμός και ενισχύθηκε με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Προπονητή Παναγιώτη Τοκπασίδη. Επίσης την θέση του Γυμναστή της ομάδας αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βισβίνης,  ενώ χρέη Γενικού Αρχηγού ο Αναστάσιος Σολομονίδης.

Αναφορικά με το ρόστερ ανανεώθηκε η συνεργασία με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αγριόδημος Ιωάννης, ΖιζόλλιΑβνίκο, Θανάσης Αλέξανδρος, Καραχάλιος Μάριος, Καρβελάς Χρήστος, Κολιόπουλος Βασίλειος, Μπασινάς Θεόφιλος, Παλαιολόγος Βασίλειος, Πάλλης Ελευθέριος, Πετρογιάννης Γεώργιος, Τζάβρας Κωνσταντίνος, Τόλης Νικόλαος, Τρεπεκλής Δημήτριος και Τσούτης Αθανάσιος.

Η Διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας.

Έτσι, έως σήμερα έχει έρθει σε συμφωνία και ανακοινώνει τις εξής μεταγραφές:

Τον Ηλία Λούκα, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού και επί σειρά ετών αγωνιζόταν στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης.

Τον Σπύρο Οικονομίδη, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα και την απερχόμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς.

Τόσο ο Λούκας, όσο και ο Οικονομίδης κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν αγωνιστεί στην ομάδα μας.

Τον ακραίο επιθετικό Αργύρη Σακκά από τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, όπως επίσης και τον Κώστα Καρβελά από τον Λήλα Βασιλικού.

Σας ανακοινώνουμε ότι ο κύριος Μάλλιαρης Νικόλαος, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, αναλαμβάνει την θέση του Υπευθύνου εμπορικής διαχείρισης του Α.Ο. Χαλκίς, ως εξωτερικός συνεργάτης.

Ο κύριος Μάλλιαρης έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα χορηγιών, στην οργάνωση και εκτέλεση εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα ως ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην εμπορική διαχείριση του ιστορικού ονόματος του Α.Ο. Χαλκίς.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαλκίς

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.