Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Thomvrena Ipsilantis.0 1.2020.09.13.944x500116

Την Κυριακή 20/9 ορίστηκε το Ελλοπιακός-Νέος ΠΑΟ Κυριακίου.

Σε δυο... "δόσεις", όπως και στην "πρεμιέρα", το περασμένο σαββατοκύριακο, 12-13 Σεπτεμβρίου, ορίστηκε, από τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, να διεξαχθεί και η 2η αγωνιστική του προγράμματος του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Β. και στη σεζόν 2020-2021.

Επτά (7) ματς ορίστηκαν να διεξαχθούν το Σάββατο, 19/9 και ένα (1) την Κυριακή 20/9.

Το παιχνίδι που ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή είναι το: Α.Ο. “Ελλοπιακός”  - Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου, στο δημοτικό γήπεδο Ελλοπίας.

Η σέντρα σε όλα τα ματς ορίστηκε και πάλι για τις 17:00’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ωρα έναρξης: 17:00’

Γήπεδο: Δημοτικό Λεύκτρων

Α.Ο. “Επαμεινώνδας” – Α.Ο. “Η Θήβα”

Γήπεδο: Στάδιο Ασπρων Σπιτιών

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα – Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος”

Γήπεδο: Δημοτικό Κόκκινου

Π.Α.Ο. Κόκκινου – Α.Σ. Λεονταρίου

Γήπεδο: Δημοτικό Αγίου Θωμά

Α.Ο. “Κεραυνός” Αγ. Θωμά – Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου

Γήπεδο: Δημοτικό Καπαρελίου

Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” – Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος”

Γήπεδο: Δημοτικό Υψηλάντη

Α.Ο. Υψηλάντη - Α.Ο. Μαυροματίου

Γήπεδο: Δημοτικό Βαγίων

Α.Σ. “Παμβαγιακός”  - Α.Ο. “Ελικών” Δόμβραινας

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ωρα έναρξης: 17:00’

Γήπεδο: Δημοτικό Ελλοπίας

Α.Ο. “Ελλοπιακός” - Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου

 

20αδα και πέντε (5) "αλλαγές" στους αγώνες(!)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ε.Π.Σ.Β. με την οποία ενημερώνει - υπενθυμίζει οτι σε όλα τα πρωταθλήματα, κατ’ εξαίρεση, επιτρέπονται πλέον, δήλωση 20 παιχτών στο φύλλο αγώνα (20αδα) και μέχρι πέντε (5) αντικαταστάσεις παιχτών(!)

Αναλυτικά:  

Στην αγωνιστική περίοδο 2020-2021, κατ’ εξαίρεση σε όλα τα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα επιτρέπονται μέχρι πέντε (5) αλλαγές και δήλωση 20αδας, αντί 18αδας, με εννέα (9) αναπληρωματικούς παίκτες στον πάγκο.

Σε περίπτωση που αγώνας οδηγηθεί στην παράταση, οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα μίας επιπλέον αλλαγής ποδοσφαιριστή (έκτης), πέραν των πέντε (5) αλλαγών, που προβλέπονται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κάθε ομάδα θα μπορεί να κάνει χρήση μια πρόσθετης αλλαγής και θα έχει πρόσθετη ευκαιρία για αλλαγή ανεξάρτητα από το εάν έχει κάνει χρήση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού αλλαγών.

Θα μπορεί, επιπρόσθετα, να προβεί σε αλλαγές κατά το διάστημα πριν από την έναρξη της παράτασης και στη διάρκεια του ημιχρόνου της παράτασης.

Εφόσον μία ομάδα δεν κάνει χρήση του μέγιστου αριθμού αλλαγών ή ευκαιριών για αλλαγή, επιτρέπεται η χρήση των αλλαγών και των ευκαιριών που δεν χρησιμοποιήθηκαν, κατά τη διάρκεια της παράτασης.

Εφόσον και οι δύο ομάδες προβούν σε αλλαγή ταυτόχρονα, αυτή θα υπολογίζεται ως μία χρησιμοποιούμενη ευκαιρία για αλλαγή για κάθε ομάδα.

 

- Φωτο από τον αγώνα Α.Ο. "Ελικών" Δομβραίνας - Α.Ο. Υψηλάντη 0-1.

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.