Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Χωρίς αθλητική δραστηριότητα το ΣΚ 19-20 Σεπτεμβρίου αν χτυπηθεί η Εύβοια

Η πρόβλεψη της έλευσης του "Ιανού" στην Εύβοια και με νωπές τις μνήμες από τις φονικές πλημμύρες του Αυγούστου οδήγησε τον Δήμο Χαλκιδέων μετά το κλείσιμο των σχολείων, να αποφασίσει για το κλείσμο και των γηπέδων. Έτσι η Β΄φάση του κυπέλλου Εύβοιας, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων πιθανά δεν θα διεξαχθούν.

Κατά πάσα πιθανότητα όλη η αθλητική δραστηριότητα που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 19-20/9 δεν θα διεξαχθεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΣΕ σκέφτεται πολύ σοβαρά την αναβολή της Β΄φάσης του κυπέλλου, ενώ δεν αποκλείεται κι άλλοι δήμοι να ακολουθήσουν την απόφαση του Δήμου Χαλκίδας.     

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ  ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

"Λαμβάνοντας υπόψιν το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το προσεχές διήμερο, ο ΔΟΑΠΠΕΧ σας ενημερώνει ότι όλεςοι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις [ Στάδιο , γήπεδα ποδοσφαίρου, κολυμβητήριο κλπ ], θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ, από την Παρασκευή 18μέχρι το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και έως ώρα 14:00.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου"

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.