Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

U14 U12.family match.2019.12.28.944x500.41

Προσκλήσεις παιχτών για προπονήσεις την Δευτέρα 21/9 στο ΑΚ της ΕΠΣΒ (Αγ.Σπυρίδωνα).

Από την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας εκδόθηκε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούνται από τους ενωσιακούς προπονητές ποδοσφαιριστές των σωματείων της δύναμής της για προπονήσεις ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων των ομάδων κάτω των 15 (Κ15) και κάτω των 14 ετών (Κ14) της Ε.Π.Σ.Β. στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ15 και Κ14 που θα διοργανώσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη σεζόν 2020-2021.

Αναλυτικά:

Κ15

Παρακαλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας Νέων Κ-15 ( γεννηθέντες 2006 ), να παρευρεθούν στην προπόνηση, την Δευτέρα 21/9/2020 και ώρα 5.15μμ. στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα Βοιωτίας:

ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ (gk)

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (gk)

ΠΕΓΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ( gk)

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΓΝΑΝΤΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΤΑΝΤΖΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΜΙΚΕΛΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΥΦΡΑΙΜ

ΣΚΑΜΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΙΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΔΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΦΕΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΟΥΡΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

προπονητής: Γιώργος Αγγέλου

τηλ.: 6977181781

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη εν όψει του προσεχούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.

Όσοι κληθέντες ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να βρίσκονται στην προπόνηση να ενημερώσουν από την προηγούμενη μέρα, με μήνυμα sms, στο τηλέφωνο του προπονητή, κ. Αγγέλου, ούτως ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο προπονητικό πρόγραμμα.

 

Ομάδα Κ14

Παρακαλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας παίδων Κ-14 (γεννηθέντες 2007-2008), να παρευρεθούν στην προπόνηση, την Δευτέρα 21/9/2020 και ώρα 15:15μμ, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα Βοιωτίας:

Καραμπετσος Αθανάσιος

Μαστορης Παναγιώτης

Νικήτας Αλέξης

Ρόκας Δημήτρης

Μικέλης Βασίλης

Λεμονής Νίκος

Λάμπρου Γιώργος

Πούλος Γιάννης

Νικολάου Παύλος

Μακαλιας Άγγελος

Κατσέλης Άγγελος

Κατσογιαννης Χρήστος

Κολυμπιρης Δημήτρης

Θεοχάρης Κωνσταντίνος

Αργυρίου Τάσος

Νικήτας Παναγιώτης

Κουγιωτας Κωνσταντίνος

Ζιώγας Λάμπρος

Τσολανας Γιώργος

Τσωμος Νίκος

Γκαλαμελος Κωνσταντίνος

Στεργίου Γιώργος

Μπαλοκας Παναγιώτης

προπονητής: Σπάρος Δημήτρης

τηλ: 6971942113

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, εν όψει του προσεχούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος, προεπιλογής Εθνικών ομάδων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.

Όσοι κληθέντες ποδοσφαιριστές, αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να βρίσκονται στην προπόνηση , να ενημερώσουν από την προηγούμενη μέρα , με μήνυμα sms, στο τηλέφωνο του προπονητή κ.Σπάρου, ούτως ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο προπονητικό πρόγραμμα.

 

* Σημείωση: Αν και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Σπυρίδωνα θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για τις συνθήκες της πανδημίας του -covid 19-, καλό θα είναι, κάθε ποδοσφαιριστής, να έχει μαζί του ατομικό αντισηπτικό (είτε υγρό, είτε μαντηλάκια), ένα ατομικό μπουκαλάκι νερό και το πιο βασικό να έρχεται ντυμένος από το σπίτι του.

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.