Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο

Μετά από πολλά χρόνια οι φίλαθλοι της Χαλκίδας μπορούν να αισθάνονται ξανά περήφανοι για τη διοίκηση της ομάδας που αγαπούν. Κι αν οι αγωνιστικοί λόγοι δεν είναι ακόμα ορατοί, εξωαγωνιστικά  τα δείγματα γραφής είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. δείχνοντας μια εικόνα διοίκησης που βρίσκεται μέσα στη κοινωνία, τηρεί τις υποσχέσεις της και προσπαθεί να κάνει τον ιστορικό σύλλογο να κερδίσει ξανά την αξιοπιστία του. 

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία των "νερατζούρι" έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δοθεί και παραβρέθηκε στη παραλία Χαλκίδας όπου πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση  "Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" προσφέροντας μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια διαρκείας. Μια φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Μια κίνηση συμβολική, αλλά τεράστιας σημασίας που δείχνει το δρόμο που έχει επιλέξει η διοίκηση Καρλατήρα. Και βέβαια η διαφορά είναι χαώδης όταν τα προηγούμενα χρόνια μιλούσαμε για λαχειοφόρους που δεν έγιναν, για smart που εξαφανίστηκαν και μπλοκ εισπράξεων του συλλόγου που υπήρξαν καταγγελίες ότι κάποιοι "παράγοντες" τα χρησιμοποίησαν για δικό τους όφελος. 

Πλέον συζητάμε για χορηγούς που αγκαλιάζουν ξανά την ομάδα, για ποδοσφαιριστές που παραμένουν και την επόμενη σεζόν, αλλά και για το κοινωνικό πρόσωπο που ομορφαίνει την εικόνα του ΑΟ Χαλκίς. 

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά οι βάσεις της αναγέννησης έχουν ήδη μπει...     

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.