Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 4 λεπτά)

Ipsilantis Mavromati.5 1.2020.09.19.944x500571

Στο ντέρμπι κορυφής ΑΟ Υψηλάντη-Παναλίαρτος. Δεν κατεβαίνει το Λεοντάρι(!)

Με τους αγώνες για την 7η αγωνιστική του προγράμματος θα συνεχιστεί αυτό το σαββατοκύριακο, 24-25 Οκτωβρίου, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας που διοργανώνει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας και στη σεζόν 2020-2021.

Δυστυχώς σε αυτή την αγωνιστική θα διεξαχθούν (εκτός απρόοπτου) οι επτά από τους οχτώ αγώνες του προγράμματος καθώς δεν ορίστηκε το παιχνίδι: Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος” - Α.Σ. Λεονταρίου(!)

Το σωματείο του Λεονταρίου διάγει πολύ δύσκολες στιγμές και είναι άγνωστο αν θα καταφέρει, τελικά, να συνεχίσει(!)

Θυμίζουμε ότι μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα με την ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα”, που έγινε το Σάββατο, 17/10, στο δημοτικό γήπεδο των Θεσπιών και έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στην ομάδα.

Αρχικά υπήρξε η αποχώρηση του προπονητή, Γιάννη Γερούλια. Σχεδόν αμέσως, όμως, έγινε γνωστό ότι οι άνθρωποι του σωματείου πλησίασαν τον Γιάννη Μαρτιναίο (αποχώρησε από την ομάδα του «Α.Σ. “Παμβαγιακός”») και συμφώνησαν να αναλάβει αυτός την τεχνική ηγεσία.Την Δευτέρα, 19/10, όμως ο Γιώργος Βρακάς, με ανάρτησή του (-«κατάθεση ψυχής») σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από το πόστο του πρόεδρου του δ.σ. του σωματείου. Λίγες ώρες αργότερα και ο Θανάσης Μαρίνης ανακοίνωσε την παραίτησή του από το πόστο του γραμματέα του δ.σ. Παράλληλα υπήρξαν και αποχωρήσεις παιχτών…

Παιρνώντας στους αγώνες να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα βλέμματα τραβά, φυσικά, το μεγάλο ντέρμπι «κορυφής» ανάμεσα στην ομάδα του «Α.Ο. Υψηλάντη» και στην ομάδα του «Α.Π.Ο. “Πανγεωργικός”»!

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο του Υψηλάντη φυσικά και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς θα αναμετρηθούν δυο ομάδες του ίδιου Δήμου που ισοβαθμούν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς. Αμφότερες σε έξι αγώνες έχουν πετύχει από 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η ομάδα του Υψηλάντη έχει πετύχει 12 γκολ και έχει δεχθεί 5 ενώ η ομάδα της αλιάρτου έχει πετύχει 10 και έχει δεχθεί 3. Ο Α.Ο. Υψηλάντη εντός έδρας έχει: 2 νίκες – 1 ισοπαλία με 9-4 γκολ ενώ εκτός έδρας έχει: 2 – 1 – 0, 3-1. Ο Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” στην έδρα του έχει 3 – 0 – 0, 6-1 γκολ ενώ εκτός έχει: 1-2-0, 4-2 γκολ.

Η ομάδα του Χρήστου Θεοχάρη έρχεται από το 1-1 στο στάδιο Ασπρων Σπιτιών με την ομάδα της «“Ενωση” Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα» ενώ η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη έρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της ομάδας του «Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος”».

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Ψυχούλας με βοηθούς τον Λεωνίδα Δελή και τον Νίκο Σοφό.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής ημέρας έχει σπάσει σε δυο «δόσεις» καθώς οι έξι (τελικά) από τους οχτώ αγώνες ορίστηκαν να διεξαχθούν αύριο, Σάββατο, 24/10 ενώ για μεθαύριο, Κυριακή, 25/10, ορίστηκε να διεξαχθεί το παιχνίδι: Α.Ο. “Επαμεινώνδας” Λεύκτρων – Α.Ο. “Κεραυνός” Αγιου Θωμά, στο δημοτικό γήπεδο των Λεύκτρων.

Θυμίζουμε ότι λόγω της μετάβασης στην χειμερινή ώρα στα παιχνίδια που έχουν οριστεί να διεξαχθούν το Σάββατο η σέντρα ορίστηκε να γίνει στις 16:00’ ενώ στα παιχνίδια της Κυριακής στις 15:00’(!)

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές οι οποίοι ορίστηκαν να τους διευθύνουν:

 

Α’ κατηγορία 2020-2021

7η αγωνιστική

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ωρα έναρξης: 16:00’

Γήπεδο: Δημοτικό Βαγίων

Α.Σ. "Παμβαγιακός" - "Eνωση" Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα

Διαιτητής: Θεοχάρης Δημήτρης

Βοηθός: Α’: Πιτσούνης Αντώνης

Βοηθός: Β’: Παπαλαμπρόπουλος Γιώργος

 

Γήπεδο: Δημοτικό Καπαρελίου

Π.Α.Σ. "Κιθαιρών" -  Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου

Διαιτητής: Αλαφογιάννης Λουκάς

Βοηθός: Α’: Μπριντζίκης Χρήστος

Βοηθός: Β’: Βασιλείου Χρήστος

 

Γήπεδο: Δημοτικό Α.Κ. Ε.Π.Σ.Β.

A.O. "Νίκη" Λαφυστίου – Α.Ο. “Η Θήβα”

Διαιτητής: Καούρας Γιώργος

Βοηθός: Α’: Χατζής Θανάσης

Βοηθός: Β’: Καμαριώτης Νίκος

 

Γήπεδο: Δημοτικό Ελλοπίας

A.O. "Ελλοπιακός" - Π.Α.Ο. Κόκκινου 

Διαιτητής: Βασιληάς Κώστας

Βοηθός: Α’: Τσώνης Γιάννης

Βοηθός: Β’: Καρρής Γιώργος

 

Γήπεδο: Δημοτικό Υψηλάντη

A.O. Υψηλάντης - Α.Π.Ο. "Παναλίαρτος"

Διαιτητής: Ψυχούλας Δημήτρης

Βοηθός: Α’: Δελής Λεωνίδας

Βοηθός: Β’: Σοφός Νίκος

 

Γήπεδο: Δημοτικό Άσκρης

A.O. Μαυροματίου - Α.Ο. "Ελικώνας" Δόμβραινας

Διαιτητής: Ξηρογιάννης Στέφανος

Βοηθός: Α’: Παγούρας Βασίλης

Βοηθός: Β’: Καλαμπούκας Χρήστος

 

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Ωρα έναρξης: 15:00’

Γήπεδο: Δημοτικό Λεύκτρων

A.O. "Επαμεινώνδας" - Α.Ο. "Κεραυνός" Αγ. Θωμά

Διαιτητής: Ψυχούλας Δημήτρης

Βοηθός: Α’: Παπαγεωργίου Κώστας

Βοηθός: Β’: Μπριντζίκης Χρήστος

 

- Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος” – Α.Σ. Λεονταρίου (Αναβλήθηκε)

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.