Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 4 λεπτά)

Ipsilantis Aliartos.4 1.2020.10.24.944x5001171

Η Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας μέχρι την διακοπή (lockdown).

Μόλις είχε αρχίσει να… ζεσταίνεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας που διοργανώνει και στη σεζόν 2020-2021 η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας και η οποία είχε αποκτήσει και νέο ενδιαφέρον, μάλιστα, με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής, ήρθε η υποχρεωτική διακοπή, το νέο “lockdown”!

Στην αγωνιστική αυτή έγινε και το μεγάλο… «μπαμ» καθώς ο=η ομάδα του Α.Ο. "Ελλοπιακός" νίκησε με 4-1 την ομάδα της "Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα", μέσα στο δημοτικό στάδιου Ασπρων Σπιτιών και έτσι η ομάδα του Αγγελου Κυριάκου μπήκε και αυτή δυνατά στο παιχνίδι του τίτλου καθώς έφτασε στους 14 βαθμούς, όσους και οι ομάδες: Α.Ο. "Κεραυνός" Αγιου Θωμά και Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου και απέχουν 6 βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με το μεγάλο, αυτό, «διπλό», όμως, έκανε και μεγάλο δώρο στην ομάδα του Α.Ο. Υψηλάντη που έμεινε μόνη στην πρώτη θέση.

Το συγκρότημα του Χρήστου Θεοχάρη  -  που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης αν και δεν αγωνίστηκε  -  έφτασε στους 20 βαθμούς, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, το μόνο αήττητο και μάλιστα με… ισορροπία εντός – εκτός έδρας καθώς έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία τόσο στο δημοτικό γήπεδο Υψηλάντη, όσο και μακριά από αυτό.

Οσο αφορά στα γκολ έχει σκοράρει 19 ενώ έχει δεχθεί 6.

Στην 2η θέση με 17 βαθμούς ισοβαθμούν Α.Π.Ο. "Παναλίαρτος" και "Ενωση Α.Σ./Α." έχοντας από 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η ομάδα της Αλιάρτου έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δεχθεί 7 ενώ η ομάδα της Ενωσης έχει σκοράρει 16 φορές ενώ έχει δεχθεί επίσης 7 γκολ.

Η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη εμφανίζεται πάρα πολύ δυνατή στην έδρα της, με το απόλυτο, 4 νίκες σε 4 ματς και αδύναμη εκτός έδρας, με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ η ομάδα της "Ενωσης" - με τον Γιώργο Αγγέλου, πλέον, στην τεχνική ηγεσία -  το ακριβώς αντίθετο, με το "απόλυτο" εκτός έδρας!

Στην 4η θέση με 15 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα του Π.Α.Σ. "Κιθαιρών" Καπαρελίου, που κάνει μια νέα αρχή, με 5 νίκες και 3 ήττες καθώς και 16-14 γκολ.

Μαζί με την ομάδα του Α.Ο. Αντίκυρας "Κυπάρισσος" και την ομάδα του Α.Σ. "Παμβαγιακός" είναι οι ομάδες που δεν έχουν ισοπαλία.

Την μάχη για την παραμονή φαίνεται ότι θα δώσουν μέχρι τέλους: Α.Ο. "Η Θήβα", Α.Ο. "Επαμεινώνδας" Λεύκτρων, Α.Ο. "Νίκη" Λαφυστίου και Παμβαγιακός!

Οι δυο τελευταίες δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη ενώ η ομάδα των Βαγίων, δυστυχώς, δεν έχει κερδίσει ούτε βαθμό!

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα έχει υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα με την αποχώρηση του Α.Σ. Λεονταρίου!

Την καλύτερη επίθεση στις 8 πρώτες αγωνιστικές έχει η ομάδα του Α.Ο. Μαυροματίου που έχει πετύχει 22 γκολ, με δεύτερη του Α.Ο. "Ελλοπιακός" με 20.

Την καλύτερη άμυνα διαθέτουν Α.Ο. Υψηλάντη και Α.Ο. "Κεραυνός" Αγιου Θωμά που έχουν δεχθεί από 6 και ακολουθούν Α.Π.Ο. "Παναλίαρτος", "Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα" και Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου με 7.

Από την άλλη, την χειρότερη επίθεση με μόλις 4 γκολ ενεργητικό, αλλά και την χειρότερη άμυνα με 32 γκολ παθητικό διαθέτει ο Α.Σ. "Παμβαγιακός"!

 

Όσο αφορά στις μάχες για τον πρώτο σκόρερ, στην κορυφή του σχετικού πίνακα ανέβηκε, πλέον, ο Στέλιος Στοιχειός, ο οποίος με τα 3 γκολ που πέτυχε στο 5-1 του Α.Ο. Μαυροματίου επί της ομάδας του Α.Ο. "Νίκη" Λαφυστίου έφτασε στα 9 και προσπέρασε τον Κώστα Ρούσση (Π.Α.Ο. Κόκκινου) και τον Σπύρο Τσοπανέλη (Α.Ο. "Ελλοπιακός") οι οποίοι έμειναν στα 8.

 

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι διαιτητές έχουν δείξει 12 φορές την άσπρη βούλα, αλλά και 11 φορές την κόκκινη κάρτα!!!

 

- Φωτο από τον αγώνα Α.Ο. Υψηλάντη - Α.Π.Ο. "Παναλίαρτος" 4-1.

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.