(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Η ευβοϊκή ομάδα έχει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου (Διακουμάκου-Τσικλητάρη- Φωτιάδου)

Έντονα παράπονα για το διαιτητικό τρίο (Διακουμάκου- Τσικλητάρη- Φωτιάδου) έχει η ομάδα των Αβαντίδων, καθώς θεωρούν πως τους στέρησαν  με τις αποφάσεις τους τη διεκδίκηση  της νίκης στην αναμέτρηση με τον Άρη, που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί πως  η ευβοϊκή ομάδα έχασε με 3-1 και με βάση την ανακοίνωση οι άνθρωποί της θεωρούν υπαίτιους τους διαιτητές του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του αγώνα μας με τον ΑΡΗ εκτός έδρας.


Ο διαιτητής κ. Διακουμακος και οι βοηθοί Τσικληταρη και Φωτιαδου του Συνδέσμου Πιερίας με τις αποφάσεις τους και με τις λάθος υποδείξεις τους στέρησαν από την ομάδα μας την δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από τον χτεσινό αγώνα.


Τέτοιες διαιτησίες δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο και τις ομάδες που προσπαθούν για την αναβάθμιση του Γυναικείου ποδοσφαίρου ξοδεύοντας χρήματα και χρόνο. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί άλλη φορά να κάνουμε αναφορά σε κακές διαιτησίες.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.