Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

116905825_314428849913189_1092812540097751444_o.jpg

«Ήρθα στη Χαλκίδα στοχεύοντας ψηλά, γνωρίζοντας ότι η ομάδα των Αβαντίδων φέτος θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας απέκτησαν τη Στέλλα Ντζάνη, που είναι επιθετικός (εξτρέμ). Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Α.Ε. Οδυσσέας Γλυφάδας, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Ολυμπιάδα Υμηττού, Ελπίδες Αγρινίου, Δραπετσώνα, Αίγινα και Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου.

Επίσης έχει σημαντική παρουσία και στην Εθνική ομάδα γυναικών με αρκετές συμμέτοχες τα πέντε τελευταία χρόνια.

Η Στέλλα Ντζάνη δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της Χαλκίδας για τις προσπάθειες και τις κινήσεις που έκαναν για να με αποκτήσουν.

Εγώ ήρθα στη Χαλκίδα στοχεύοντας ψηλά και προσωπικά έχω βάλει αυτούς τους υψηλούς στόχους ξέροντας ότι η ομάδα των Αβαντίδων φέτος θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει καλή συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ και με τις συμπαίκτριες μου και φυσικά υγεία και δύναμη για να μπορέσω με τα γκολ που θέλω να πετύχω να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.