Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Ρέτσας-Γιάννης-ΕΠΣΕ-γενική-συνέλευση-29-6-2020-136.jpg

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. Εύβοιας.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (29/6) η ετήσια γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. Ευβοίας. 52 σωματεία έδωσαν το παρών με αντιπροσώπους τους με αρκετούς παράγοντες να παίρνουν τον λόγο και να θέτουν διάφορα θέματα (σε μεγάλο βαθμό για τη μορφή των κατηγοριών και τη φετινή αναδιάρθρωση), πέρα από εκείνα της ημερήσιας διάταξης.

Ο πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας στο διοικητικό απολογισμό, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα οικονομικά της Ένωσης:

«Η Ένωση στις 30/6/2019 παρουσίασε οφειλές της τάξεως των 34.867 ευρώ. Με συντονισμένες ενέργειες του Δ.Σ. καταφέραμε ένα χρόνο μετά να καλύψουμε όλες τις οφειλές και αυτή τη στιγμή η Ένωση να έχει και ένα μικρό αποθεματικό. Όλο αυτό έγινε με προγραμματισμό, οικονομική οργάνωση και περικοπές δαπανών.

Στόχος μας η οικονομική ευρωστία της Ένωσης προκειμένου να μπορούμε να πετύχουμε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες προς όφελος των σωματείων ώστε να καταφέρουμε να τα ενισχύσουμε οικονομικά.

Για την φετινή περίοδο πρόθεση μας είναι η μείωση των παραβόλων συμμετοχής σε σχέση με την περσινή περίοδο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Οι μειώσεις θα είναι κλιμακωτές με μικρότερη στην Α ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και μεγαλύτερη στη Β΄ και στη Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Το ίδιο και στο Κύπελλο.

Επίσης σκοπεύουμε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών να παρέχουμε δωρεάν διαιτησίες και σημαντικά μειωμένο εξοδολόγιο στη Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

Τα σωματεία που θα επαναδραστηριοποιηθούν για τη φετινή περίοδο δεν θα πληρώσουν παράβολο συμμετοχής».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.