Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

ΕΠΣΕ-γενική-συνέλευση-29-6-2020-107.jpg

Δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Εύβοιας για την ετήσια γενική συνέλευση της.

"Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών και παρά τις συνθήκες -όπως διαμορφώθηκαν – από την πανδημία του κορωνοιού ,αφού τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ,σε κλίμα ενωτικό και απόλυτα αθλητικό , πραγματο ποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων -μελών της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ χθές 29/6/2020 στο κέντρο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ.

Επί συνόλου 86 σωματείων εχόντων δικαίωμα ψήφου , κατέθεσαν πληρεξούσια 62 και παρέστησαν με τους αντιπροσώπους τους 52.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΤΣΑΣ αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους ,έκανε τον Διοικητικό Απολογισμό με λεπτομερή αναφορά στα πρωταθλήματα της περιόδου που πέρασε, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στις διαρθρωτικές αλλαγές-μεταρρυθμίσεις που επήλθαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του , στα πειθαρχικά όργανα, στις επιτροπές και στο έργο που επιτέλεσαν , καθώς και στα νέα δεδομένα που δημιούργησε στο ποδόσφαιρο η πανδημία.

Αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί απο το Διοικητικό Συμβούλιο για την βελτίωση των οικονομικών της Ένωσης, υποσχόμενος πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες και για την οικονομική στήριξη των σωματείων με μειωμένα παράβολα συμμετοχής στα πρωταθλήματα και στο κύπελλο της νέας περιόδου και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών , με μειωμένες και δωρεάν διαιτησίες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ιστορικό αρχείο της Ένωσης και στην ίδρυση αθλητικού μουσείου στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κα ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ και τον Περιφερειάρχη κ. ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟ.

Το ανεκτίμητης αξίας σπουδαίο αρχειακό υλικό με την ιστορία του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου , αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον , θα πρέπει να είναι προσβάσιμο σε όλους και να εκτεθεί στην κοινωνία σε χώρο κατάλληλο και φυσικό .

Γι ‘ αυτό το μοναδικό στην ιστορία εγχείρημα, ζήτησε τη βοήθεια και τη συνδρομή όλων.

Ομόφωνα εγκρίθηκε απο τη Γενική Συνέλευση ο Διοικητικός Απολογισμός για την περίοδο που πέρασε καθώς και ο Οικονομικός Απολογισμός 2019, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ,η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού και Προϋπολογισμός 2021.

Εγκρίθηκε επίσης η εισδοχή ως νέου μέλους της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ του σωματείου Α.Ε ΚΑΘΕΝΩΝ.
Στη συνέχεια η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ευβοίας παρέθεσε δείπνο σε όλους τους παρευρισκόμενους , που ήταν χορηγία του κ. Γιώργου Μαρκόπουλου".

 

ΦΩΤΟ: eviasports.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.