Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Ξανά υποψήφιος για προεδρία συλλόγου ο Φοίβος Μορίδης

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Φοίβος Μορίδης έθεσε υποψηφιότητα χθες για τη προεδρία του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά χωρίς επιτυχία, καθώς το κράξιμο έπεσε σύννεφο κι έτσι ο Κύπριος επιχειρηματίας αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Φοίβος Μορίδης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο έθεσε υποψηφιότητα για τη διοίκηση του συλλόγου με την υπόσχεση ότι στη περίπτωση που εκλεγεί θα βάλει 100.000 ευρώ ο ίδιος και 100.000 η εταιρεία του !

Οι οπαδοί του "τριφυλλιού" που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας  όμως ΄ήταν καλά πληροφορημένοι για τα κατορθώματα του και στην ομάδα της Χαλκίδας με αποτέλεσμα να πέσει άγριο κράξιμο και ο Μορίδης να αποσύρει την υποψηφιότητα του.     

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.