Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Χωρίς_τίτλο.png

Ο πρόεδρος της ομάδας του Αλιβερίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στα διοικητικά, παρά τις δύσκολές οικονομικές συγκυρίες που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού.

Πραγματοποιήθηκε χθες (10/7) γενική συνέλευση του Ταμυναϊκού, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, ενόψει της προγραμματισμένης εκλογικής διαδικασίας (13/7) για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το μέλλον της ομάδας και όλοι συμφώνησαν ότι η νέα σεζόν θα είναι μια δύσκολη χρονιά, λόγω κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του Ταμυναϊκού, Τάσος Κατσινόπουλος, έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει στην ομάδα διοικητικά. Παράλληλα κάλεσε όποιον άλλο επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία, δεσμευόμενος, ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται πολύ κοντά στον σύλλογο, συμμετέχοντας και από κάποια άλλη θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Το μπάτζετ του Ταμυναϊκού, λογικά, θα είναι πιο μαζεμένο, πάντα με βάση και τα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία του κορονοϊού, με στόχο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το τοπικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας, παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες υπάρχουν γι’ αυτό.

 

ΠΗΓΗ: eviasports.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.