Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

agiasmosepsfokidas7720.jpg

Βίντεο από τον αγιασμό του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η Ε.Π.Σ. Φωκίδας προχώρησε σε αγιασμό εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος, Θεοφάνης Αγγέλου, στον χαιρετισμό του τόνισε τα εξής:

«Να ξεκινήσουμε μία συνεργασία σε νέες βάσεις ευγενούς άμιλλας με όλους τους φορείς του νομού μας για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Είμαι άνθρωπος των συνεργασιών και της κοινής προσπάθειας.

Για αυτό καλώ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και όσους διαδραματίζουν ρόλο στο νομό μας να σκύψουν πάνω στο σημαντικότερο πρόβλημα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού και κυρίως για το γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας.

Πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να γίνει ένα αντάξιο αθλητικό κέντρων των προσδοκιών όλων μας. Εγώ προσωπικά και το νέο ΔΣ της Ένωσης θα είμαστε σύμμαχοι προς αυτήν την κατεύθυνση για όλα τα γήπεδα του νομού που έχουν ανάγκη βελτίωσης.

Εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων μας ευχόμαστε μία συνεχής συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όποια προβλήματα προκύψουν για να συνεχίσουν οι αθλητές-παιδιά μας να καλλιεργούν το αθλητικό πνεύμα στο νομό μας».

Δείτε το βίντεο του Θύμιου Ταγκουρνού:

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.