Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

70899378_2431312670290885_7017581532046950400_n.jpg

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν προπονητής και ποδοσφαιριστές.

Ο Αστέρας Ιτέας ευχαρίστησε φιλάθλους και αθλητικά σωματεία της περιοχής για την υποστήριξη στην πρόσφατη γενική συνέλευση, όπου προέκυψε και η νέα διοίκηση.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Ιτέας ενημερώνουν ότι την Παρασκευή 7 Αυγούστου θα ανακοινώσουν το νέο τεχνικό επιτελείο και από την ερχόμενη Δευτέρα (10/8) θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές.

«Μετά από μια εκλογική διαδικασία που μας έκανε όλους όσους συμμετείχαμε σε αυτή να νιώθουμε υπερήφανοι, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο και όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δελφών, που δια των προέδρων τους, μας απηυθύναν θερμά λόγια συμπαράστασης στις ανακοινώσεις τους, είτε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, είτε στον τοπικό τύπο ή στις κατευθείαν επαφές τους μαζί μας.

Η μαζική αυτή υποστήριξη μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα αλλά και τεράστιες ευθύνες, τις οποίες είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας.

Δ.Σ. Αστέρα Ιτέας

Υποσημ.: Την Παρασκευή 7/8/20 θα ενημερωθείτε από την σελίδα μας για το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Από την Δευτέρα 10/8/20 θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις των παικτών μας».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.