Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

mirtsos-11.jpg

Νέος προπονητής της ομάδας ο Βαγγέλης Λέντας.

Ο Βαγγέλης Λέντας είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Ιτέας και τεχνικός σύμβουλος ο Γιώργος Μύρτσος!

«Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή Ευάγγελο Λέντα, κάτοχο διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α. Ο κ. Λέντας αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή, συμφωνία που θα διαρκέσει δύο χρόνια.

Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ανακοινώνονται επίσης οι κ.κ. Τάκης Κατσιφλώρος και Σπύρος Παπαλουκάς, οι οποίοι θα αναλάβουν τις ακαδημίες του Συλλόγου μας.

Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε επίσης τη συνεργασία του Συλλόγου μας με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Γεώργιο Μύρτσο, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού συμβούλου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.

Μετά από πολύωρη συνάντηση όλων των παραπάνω και του Διοικητικού Συμβουλίου διαπιστώθηκε πλήρη ταύτιση απόψεων. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει 7/9/2020. Ευχόμαστε σε όλους κουράγιο και καλή επιτυχία.

117175127_1636374483194301_7326804808245038333_n.jpg

Από την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι δράσεις του Δ.Σ. και ο τρόπος λειτουργίας των ακαδημιών».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.