Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

118406385_3392737277414506_288750593773029203_o.jpg

Η διοίκηση αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας και με ανακοίνωσή της εξηγεί τους λόγους.

Η οικονομική κρίση που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού ήταν η βασική αιτία που ο Απόλλων Δελφών δεν θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας τη νέα σεζόν 2020-2021. Το διοικητικό συμβούλιο πήρε την απόφαση για αναστολή της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Απόλλωνα Δελφών αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας για την περίοδο 2020-2021.

Η πόλη μας χτυπήθηκε όσο καμιά άλλη στην περιοχή μας, ίσως και γενικότερα, οικονομικά λόγω covid -19. Οι μισές επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές ενώ οι υπόλοιπες υπολειτουργούν. Πάνω από το 60% των εργαζομένων είναι άνεργοι και προσπαθούν να επιβιώσουν με τα βοηθήματα του ΟΑΕΔ (σε πολλούς έχει κιόλας τελειώσει).

Δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να πλησιάσουμε τον περσινό προυπολογισμό. Έτσι από την περσινή πολύ καλή ομάδα μας ο ένας μετά τον άλλο έφευγαν, απόμειναν 1 βασικός και 2 νεαροί. Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε ντόπιους που παίζουν σε άλλες ομάδες οι οποίοι ούτε καν το συζήτησαν, παλαίμαχους, ανταποκρίθηκαν 2 και μαθητές 13-14 ετών οι οποίοι έπαιζαν μόνο σε αλάνες ανταποκρίθηκαν 4.

Το παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά όλα ήταν εναντίον μας, έτσι με μεγάλη ΛΥΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ, αποφασίσαμε να μην κατέβουμε φέτος στο πρωτάθλημα και κύπελλο.

Βέβαια ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα συνεχίσει του χρόνου, πρώτα ο Θεός, όπως και θα συμμετέχει και θα διοργανώνει άλλες δραστηριότητες. όπως για παράδειγμα το 3ο τουρνουά τένις που ανακοινώσαμε.

Θα ζητήσουμε συγνώμη από τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και θα τα ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να αθλούνται και θα τα πούμε του χρόνου.

Ευχόμαστε σε όλους τους παίχτες μας από την περσινή περίοδο, να έχουν καλή χρονιά όπου κι αν παίξουν και δεν τους χαιρετάμε αλλά τους λέμε ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ, γιατί δεθήκαμε μαζί τους αγκαλιάσαμε και τους εντάξαμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν.

Θα ευχαριστήσουμε δημόσια και τον κόουτς Γιώργο Καρατζόγλη για την προσφορά του στην ομάδα μας (άλλωστε είναι ένας από τα 3 παιδιά που πρωτοστάτησαν στην επαναλειτουργία της ομάδας το 2014) και θα του ευχηθούμε καλή πορεία.

Τέλος σε όλες τις ομάδες της Φωκίδας θα ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.