Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

epsf.ds.14120.3.jpg

Ο Κώστας Σακελλάρης επιστρέφει στη θέση του προέδρου, όμως η πλευρά των "7" αναμένεται να θέσει ξανα θέμα αναδιάρθρωσης του διοικητικού συμβουλίου. Αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Η προσφυγή που το σωματείο Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας έκανε κατά της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας έγινε δεκτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύει η τελευταία αναδιάρθρωση θέσεων του Δ.Σ. της Ένωσης και ο Κώστας Σακελλάρης επιστρέφει στα προεδρικά του καθήκοντα. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου που είχε παρθεί στην επεισοδιακή συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου.

Πάντως ακόμη το «σήριαλ Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας» αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια με το βάρος να πέφτει στους νομικούς εκπροσώπους. Η πλευρά των «7» θα θέσει εκ νέου αίτημα αναδιάρθρωσης το οποίο θα πρέπει άμεσα να συζητηθεί σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Απέρριψε την από 24.01.2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 3288/24.01.2020 προσφυγή ως απαράδεκτη ως προς τους δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτη εκ των προσφευγόντων α)Κωνσταντίνο ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ του Παναγιώτη, β΄) Θωμά ΣΙΑΠΠΑ του Γεωργίου, γ΄) Δημήτριο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ του Κωνσταντίνου, δ΄) Καλλιόπη ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ του Ιωάννη, όλους κατοίκους Λαμίας.

Δέχθηκε την ίδια ως άνω προσφυγή (3288/24.01.2020) ως προς το πρώτο εκ των προσφευγόντων, εδρεύον στη Λαμία και εκπροσωπούμενο νόμιμα αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» ΚΑΤΑ των: α΄) Εδρεύουσας στη Λαμία και εκπροσωπούμενης νόμιμα αθλητικής ένωσης (σωματείου) με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», β΄) Ευαγγέλου ΑΣΗΜΩΤΟΥ του Δημητρίου, κατοίκου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, γ΄) Παναγιώτη ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ του Χαραλάμπου, κατοίκου Λαμίας, δ΄) Μιχαήλ ΚΟΡΔΟΛΕΜΗ του Κωνσταντίνου, κατοίκου Μεγάλης Βρύσης Φθιώτιδας, ε΄) Δημητρίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Μιχαήλ, κατοίκου Αταλάντης Φθιώτιδας, στ΄) Αναστασίου ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ του Δημητρίου, κατοίκου Μώλου Φθιώτιδας ζ΄) Γεωργίου ΦΑΦΟΥΤΗ του Λουκά, κατοίκου Λαμίας και η΄) Χρήστου ΦΑΦΟΥΤΗ του Ευσταθίου, κατοίκου Λαμίας.

Αναγνώρισε την ακυρότητα της από 14.01.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας», που αποτυπώθηκε στο υπ’ αριθμ. 382/14.01.2020 πρακτικό, περί ανακατανομής (αναδιάρθρωσης) των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου».

Έτσι η σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας παραμένει ως είχε πριν τη 14η Ιανουαρίου 2020:

g.jpg

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.