Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

grassroots amfikleia1

Στόχος ήταν η προσέλκυση στο ποδόσφαιρο αγοριών και κοριτσιών, καθώς επίσης ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στο γήπεδο της Αμφίκλειας πραγματοποιήθηκε (28/9) το φεστιβάλ grassroots «Hello Football Friend».

Συμμετείχαν περισσότερα από 600 παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών. Το παρών έδωσαν ακαδημίες του νομού Φθιώτιδας, η γυναικεία ομάδα των Νηρηίδων Φθίας, καθώς και η Ανοικτή Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Θερμοπυλών. Εκτός από ποδόσφαιρο, οι νεαροί αθλητές διαγωνίστηκαν σε σκάκι και βόλεϊ.

Συνδιοργανωτές ήταν: UEFA, ΕΠΟ, Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, οι αθλητικοί σύλλογοι Διόνυσος και Παρνασσός Αμφίκλειας καθώς και το τοπικό συμβούλιο νέων της πόλης.

Το άνοιγμα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία, η προσφορά των γνώσεων και της οργάνωσης στις μικρότερες ηλικίες και η παροχή βοήθειας σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, είναι ο στόχος του προγράμματος Grassroots της UEFA, που εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.