Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

proodeutiki.larymnas.proponisiΑπέκτησε το Δημήτρη Μερμίγκη και το Θανάση Ζιάκα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Ζιάκα Θ. & Μερμίγκη Δ. Ευχόμαστε  να έχουν μια πλούσια παραγωγική χρονιά και να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν ομάδα  την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Ζιάκας Θ.  είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής με πλούσια εμπειρία στα γήπεδα της Φθιώτιδας στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία , έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Κ19 Λεβαδειακού και έχει παίξει στις έξεις ομάδες κατά σειρά  Λαμία – Φωκικό – Καλαπόδι – Κηφισό.

ziakas.thanasis

Ο Μερμίγκης Δ . είναι ένας αξιόλογος  ποδοσφαιριστής όπου έχει ξεκινήσει από την Ελάτεια έχει παίξει κατά σειρά στους εξής συλλόγους Κηφισό - Άγιο Κωνσταντίνο – Καλαπόδι - Ατάλαντη. Για τον Δημήτρη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και την περσινή χρονιά ήταν βασικός και αναντικατάστατος γκολκίπερ στην νταμπλούχο ομάδατης Αταλάντης που πρωταγωνίστησε στο περσινό πρωτάθλημα.

MERMIGIS

Ο στόχος της διοίκησης του συλλόγου εξαρχής ήταν  να εντάξουμε στο δυναμικό μας νέους ποδοσφαιριστές που τους ανήκει το μέλλον με όρεξη για το ποδόσφαιρο. Πλέον και μετά την σημερινή ένταξη τον συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έχουμε κλείσει κατά 95% το φετινό δυναμικό και πλέον  το μυαλό μας  βρίσκεται στην έναρξη της φετινής προετοιμασίας».

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.