Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

BABANIS.JPG

Η ομάδα του Αγ. Κωνσταντίνου ανακοίνωσε τη συνεργασία τους.

Με το Λάμπρο Μπαμπάνη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα πορευτεί τη νέα σεζόν στην Α΄ Φθιώτιδας ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου. Σήμερα (30/6) οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον πρώην προπονητή του Α.Ο. Καλαποδίου.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Ο Α.Σ ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Λάμπρο Μπαμπάνη για την νέα αγωνιστική περίοδο».

O Mπαμπάνης για τη συμφωνία του με τον Άρη είπε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΡΗ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ για την τιμή που μου έκανε, ομάδα με μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα, τεράστια η ευθύνη της ανάληψης, θα προσπαθήσουμε διοίκηση, προπονητής και παίχτες να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κάνει περήφανο τον φίλαθλο κόσμο του Αγ. Κων/νου».

Πριν από λίγες ημέρες ο Μπαμπάνης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Κααποδίου για την άψογη συνεργασία που είχαν:

«Mετά το τέλος της συνεργασίας με την ομάδα του Καλαποδιου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Γίδα και τον πρόεδρο τον Γιώργο Σταμοπουλο για τη στήριξη προς το πρόσωπο μου. Ακόμη, την παλιά φρουρά τον Δημήτρη Λιάσκο και τον Δημήτρη Δαλιάνη, που ως αρχηγοί βοήθησαν τα μέγιστα. Επίσης τους ποδοσφαιριστές και τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Νομίζω μπήκαν οι βάσεις για να πάει η ομάδα μπροστά τα επόμενα χρόνια. Καλή τύχη σε όλους»!

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.