Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

 

olympiakoslamialalo.JPG

Ανανέωσαν 8 ποδοσφαιριστές.

Σπύρος Λέντας και Δημήτρης Αποστολόπουλος θα βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαμίας και τη νέα σεζόν στην Α΄ Φθιώτιδας. Ακόμη η «ερυθρόλευκη» διοίκηση ανανέωσε τη συνεργασία της με 8 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μάγιο, Λέντα, Ευαγγελόπουλο, Καμίδη, Στρατομπέρδα, Σαΐτη, Κάντζαρη και Φλώρο.

«Το τεχνικό δίδυμο Σπ. Λέντας-Δ. Αποστολόπουλος θα βρίσκεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Συμφώνησαν με τη διοίκηση και παραμένουν στην ομάδα οι παρακάτω ποδοσφαιριστές.

Γιάννης Μάγιος, Δημήτρης Λέντας, Βασίλης Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Καμίδης, Γιάννης Στρατομπέρδα, Αλέκος Σαΐτης, Γιώργος Κάντζαρης, Στέλιος Φλώρος.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ για ανανέωση συνεργασίας καθώς και με άλλους ποδοσφαιριστές για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.