Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPSV at Thiva.Anastasiou.etc.2020.05.26.944x500

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΒ συναντήθηκε με τον Γ.Αναστασίου.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων είχε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας.

Αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Β., αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Κώστα Νίκα, τον αντιπρόεδρο, Μπάμπη Κουτσοδήμο, τον γενικό γραμματέα, Σπύρο Σακάτη και τον ταμία, Γιώργο Μακρή, συναντήθηκε στο δημοτικό κατάστημα με τον Γιώργο Αναστασίου.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Άμεση η ανταπόκριση του Δήμαρχου Θηβαίων στην πρόσκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Β και ουσιαστική η συνάντηση.

Καταθέσαμε ολα τα αιτήματα που μας είχαν υποβάλλει οι ομάδες του Δήμου Θηβαίων.

Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε για τα γήπεδα που πρόκειται να βελτιωθούν και θα γίνει αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα και τα γήπεδα αυτά είναι: Πλαταιών, Καπαρελίου, Βαγίων, Δομβραίνας.

Μας ενημέρωσε για την ανακατασκευή του γηπέδου της Θήβας και ότι σύντομα θα δοθεί στις ομάδες με νεο χλοοτάπητα κια για την κατασκευή δυο ακόμη γηπέδων στο Μελισσοχώρι και στα Χώστια τα οποία έχουν εγκριθεί και συντομα θα δημοπρατηθούν.

Σκέψεις του Δημάρχου κ. Αναστασίου που βλέπει οτι δεν φτάνουν οι χώροι άθλησης των ομάδων της Θήβας, να κατασκευαστεί ακόμη ενα γήπεδό στο άμεσο μέλλον στην Πόλη της Θήβας.

Σε ερώτηση μας για το γήπεδ του Αμπελοχωρίου, που βρίσκεται σε αδράνεια, μας απάντησε οτι ειναι δύσκολο να κατασκευαστούν αποδυτήρια καθώς δεν υπάρχουν χώροι εκτός του αγωνιστικού χώρου για να κατασκευαστούν. 

Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο να βοηθήσει Οικονομικά τις ομαδες αφού η επανεκκίνηση τους θα είναι πολύ δύσκολη.

Μας υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει όλες τις δυνάμεις και με οτι είναι δυνατόν να βοηθήσει τις ομαδες.

Στην συζήτηση ήταν παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι κ.Τασος Καμουτσης και Κώστας Γεωργίου, δυο εξαιρετικοί παράγοντες του Βοιωτικού Ποδοσφαίρου με πολλά χρόνια προσφοράς στις ομάδες τους.

Συμμετείχαν και δύο προεδροι σωματείων, ο Οδυσσέας Μασοκώστας  (Δοξα Μουρικίου) και ο Δημήτρης Μακρής (Ιωνικος Αστέρας 2005).

Ο κ. Αναστασίου γνώριζε οτι αφορά τους αθλητικούς χώρους και τις ομάδες και η διάθεση να βοηθήσει φάνηκε σε όλη την εξέλιξη της συζήτησης αφού παρα πολλά χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής και καταλαβαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες. 

Εμείς ως ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ θα είμαστε δίπλα του σε αυτούς τους δύσκολους και απρόβλεπτους καιρούς.

Του ζητήσαμε να είμαστε σε άμεση επαφή και επικοινωνία προκειμένου ολοι μαζί να βοηθήσουμε !!

 

EPSV at Thiva.meetings.944x500.13

 

EPSV at Thiva.meetings.944x500.12

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.