(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

EPSV at Orhomeno.Karali Voula.944x500

Συνάντηση ΕΕ με την Βούλα Καράλη.

Στα πλαίσια των επαφών - συναντήσεων της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας με την Περιφέρεια και τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας σήμερα, Πέμπτη, 28/5, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης επισκέφτηκε τον Δήμο Ορχομενού. Στο δημοτικό κατάστημα της ιστορικής πόλης ο πρόεδρος της ΕΕ/ΕΠΣΒ, Κώστας Νίκας και ο ταμίας, Γιώργος Μακρής, συναντήθηκαν με την Δήμαρχο, Βούλα Καράλη.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ΕΕ/ΕΠΣΒ, Κώστας Νίκας, αναφέρει:

Συνάντηση με την κ. Βούλα Καράλη , Δήμαρχο Ορχομενού.

Η Δήμαρχος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, προκειμένου να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Συζητήσαμε και της θέσαμε τα προβλήματα των γηπέδων του Δήμου, για το γηπεδο του Απόλλων Ακραιφνίου γνωρίζει την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος και θα καταβάλλει προσπαθεια να διορθώσει τον αγωνιστικό χωρο  , για το γηπεδο του Παοκ Κοκκίνου μας ενημέρωσε ότι εχει εγκριθεί η κατασκευή νέων αποδυτηρίων και ειναι στην φάση του διαγωνισμού,  μας διαβεβαίωσε ότι τα αποδυτήρια θα παραδοθούν τον Σεπτέμβριο.  Για το γήπεδό του Ορχομενού θα γίνουν παρεμβάσεις να βελτιωθούν τα αποδυτήρια και ο αγωνιστικός χώρος.  Η Δήμαρχος κ. Καράλη στο ερώτημά μας για την ενεργοποίησή των Ομάδων του Κάστρου και του Παύλου μας απάντησε ; ότι  έχει κάνει συγκεντρώσεις γονέων προκειμένου να βοηθήσουν στην  εκ νέου λειτουργία των ακαδημιών και σκοπός της είναι τουλάχιστον να υπάρχουν ακαδημίες,  ποδόσφαίρου και μπάσκετ ώστε τα παιδιά και οι νέοι να έχουν τρόπους Άθλησης . Της ζητήσαμε οικονομική βοήθεια για τις ομάδες αφου η επανεκκίνηση θα είναι πολύ δύσκολη για τις ομάδες καθώς δεν υπάρχουν παράγοντες , όπως παλιά που έβαζαν το χέρι στην τσέπη . Την φετινή αγωνιστική χρονιά θα πρέπει ολοι να βοηθήσουμε ώστε να υπάρχουν ομάδες και χώροι άθλησης . Η Δήμαρχος μας απάντησε ότι δίνετε οικονομική βοήθεια τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να δίνετε , μας ζήτησε την βοήθεια σε αυτό το κομμάτι ώστε τα χρήματα που δίνει ο Δήμος Ορχομενού να πιάνουν τόπο και να πάνε στην σωστή κατεύθυνση.  Η θετική προσέγγιση της κ. Βούλας Καράλη για τον αθλητισμό αλλα και για το ποδόσφαίρο μας δίνει την αισιοδοξία ότι το ποδόσφαίρο στο Δήμο Ορχομενού θα κρατηθεί ζωντανό και θα γίνουν,  οι απαραίτητες βελτιώσεις σε Όλα τα γήπεδα. Η Δήμαρχος ,μας ζήτησε να υπάρχει επικοινωνία προκειμένου απο κοινού να διορθώσουμε οσα χρειάζονται .Μας υποσχέθηκε ότι οι συναντήσεις με την ΕΠΣΒ θα συνεχιστούν και ανανεωσαμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.  Ευχαριστούμε την κ.Βουλα Καράλη Δήμαρχο Ορχομενού γαι την άμεση ανταπόκριση της αλλα και για την φιλική και ουσιώδες συζήτηση.

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.