Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Ag.Thomas Kapareli.cup.1 2.2019.12.21.944x500.61

Ορίστηκε επανάληψη της διαδικασίας για το επόμενο Σάββατο 6/6.

Πραγματοποιήθηκαν απόψε (Σάββατο, 30/5) στο ΚΑΠΗ του Αγίου Θωμά, οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Αθλητικού Ομίλου "Κεραυνός" Αγιου Θωμά, μετά από την σχετική πρόσκληση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς τα μέλη του έχουν παραιτηθεί.

Η γενική συνέλευση είχε τον χαρακτήρα τις "εκλογο-απολογιστικής" μιας και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν ο απολογισμός του απερχόμενου δ.σ. και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου, αλλά και διάλυση του σωματείου σε περίπτωση μη ανάδειξης νέου δ.σ.

Η γ.σ. ήταν "άκαρπη" καθώς δεν υπήρξαν νέες υποψηφιότητες για να καλύψουν θέσεις στο νέο δ.σ. Ετσι ορίστηκε νέα γενική συνέλευση (επανάληψη της διαδικασίας) για το ερχόμενο Σάββατο, 6 Ιουνίου, στις 19:00', στον ίδιο χώρο.

Στην ενημέρωση που έγινε από τα μέλη του απερχόμενου δ.σ. αναφέρεται:

Επανάληψη Διαδικασίας Εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου

Διεξήχθη σήμερα η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Κεραυνού Αγίου Θωμά.

Κατά την διαδικασία δεν υπήρξαν νέες υποψηφιότητες συμμετοχής για κάλυψη θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.).

Δεδομένου ότι το απερχόμενο Δ.Σ. αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της επόμενης περιόδου, ορίστηκε σύμφωνα με το καταστατικό, επανάληψη της διαδικασίας το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Αγίου Θωμά.

 

Ag.Thomas Keravnos.enimerosi.g.s.810x810

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.