Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Aliartos Vagia.3 0.2019.10.12.944x500.142

Την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Ιουνίου, η νέα (επαναληπτική) εκλογοαπολογιστική γσ του σωματείου.

Η γενική συνέλευση των μελών του Αθλητικού Συλλόγου Βαγίων "Παμβαγιακός", την Τετάρτη, 27/5, στο δημοτικό γήπεδο των Βαγίων, ήταν "άκαρπη" και έτσι τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, βάσει και του καταστατικού του σωματείου, συγκάλεσαν νέα.

Οι εργασίες της δεύτερης (επαναληπτικής) γενικής συνέλευσης ορίστηκαν να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Ιουνίου, στο δημοτικό κατάστημα των Βαγίων, με ώρα έναρξης 20:30'.

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση - έκκληση προς τους φίλους του σωματείου, η τρίτη (και τελευταία) γ.σ. (αν και η δεύτερη γ.σ. δεν φέρει αποτέλεσμα) έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη, 9/6, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Θυμίζουμε οτι η γ.σ. έχει τον χαρακτήρα της "εκλογοαπολογιστικής" μιας και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ο απολογισμός του απερχόμενου δ.σ. και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου.

 

- Παραθέτουμε και την προηγούμενη πρόσκληση σε γ.σ. καθώς και την ανακοίνωση που είχαν εκδόσει τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου στην οποία εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στην παραίτηση. 

 

Pamvagiakos.g.s.2020.06.05.701x989

 

Pamvagiakos Invitation to g.s.669x997

 

Pamvagiakos AS d.s. anouncement.2020.05.16.720x987

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.