Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

EPSV at Shimatari.944x500

Συνάντηση της ΕΕ με τον Β.Περγάλια.

Στα πλαίσια των επαφών - συναντήσεων της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας με την Περιφέρεια και τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης επισκέφτηκαν τον Δήμο Τανάγρας. Στο δημοτικό κατάστημα στο Σχηματάρι ο πρόεδρος της ΕΕ/ΕΠΣΒ, Κώστας Νίκας, ο ταμίας, Γιώργος Μακρής, ο αναπληρωτής ταμίας και πρόεδρος της επιτροπής παρατηρών, Γιάννης Καββάς, το μέλος - υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Πένη Λεβαντή και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, Σταύρος Φλώτσιος, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο, Βασίλη Περγάλια.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ΕΕ/ΕΠΣΒ, Κώστας Νίκας, αναφέρει:

Συνάντηση της Ε.Ε ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ με τον Δήμαρχο Τανάγρας και φίλο κ. Βασίλη Περγάλια.

Ο Δήμαρχος στο καλεσμά μας για συνάντηση ανταποκρίθηκε άμεσα.

Συζητήσαμε όλα τα σοβαρά θέματα που προέκυψαν με την πανδημία και αφορούν τις ομάδες του Δήμου.

Μας ενημέρωσε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις εργασίες που γίνονται στα γήπεδα όπως για το γήπεδό του Σχηματαρίου ότι βρίσκετε σε άριστη κατάσταση και γίνονται οι απαραίτητες βελτιώσεις συντηρήσεις ωστε να είναι ασφαλή η χρήση απο τις ομαδες και το κοινό.

Στο  γηπεδο των Οινοφύτων γίνονται έγασίες συντήρησης ανακατασκευής και βρίσκετε σε πολύ καλή κατάσταση και συνεχώς γίνονται παρεμβάσεις βελτίωσης.

Το γήπεδο του Αγίου Θωμά βρίσκετε στην φαση της αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα EYRO10 και θα κατασκευαστούν νεα αποδυτήρια τα οποία θα παραδοθούν με την νεα αγωνιστική περιοδο.

Στο γήπεδο της Ασωπίας έγιναν οι απαραίτητες βελτιώσεις στα αποδυτήρια και είναι έτοιμο προς χρήση και θα βοηθήσει όπως μπορεί όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, για την επαναλειτουργία της ομάδας αλλα και για τις ακαδημίες του χωριού.

Στην ερώτηση για την κατασκευή ενός γηπέδου στο Δήλεσι που ειναι πάγιο αίτημα της ομάδας,  μας ενημέρωσε ότι εχει βρει χώρο  για την κατασκευή νεου γηπέδου και θα γίνουν οι ενέργειες ώστε να κατασκευαστεί σύντομα το νέο γήπεδο .

Ακόμη μας είπε για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τανάγρας και τις ενέργειες βελτίωσης του γηπέδου, σύντομα θα ειναι σε πλήρη λειτουργία.

Ζητήσαμε απο τον Δήμαρχο οικονομική στήριξη των ομάδων καθώς μετά την πανδημία θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Δήμαρχος μας απάντησε ότι γνωρίζει τα προβλήματα είναι κοντά στις ομαδες και ότι έχει ζητηθεί απο τις ομαδες προσπάθησε να το υλοποιήσει με όποιο τρόπο μπορούσε.  Η Αποφασιστικότητα του Δημάρχου η αγάπη του για τον αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο που το υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής και σαν παράγοντας για πολλά χρόνια, μας δινει ελπίδες αισιοδοξίας για το βοιωτικο ποδοσφαιρο που παρότι της δυσκολίες βρίσκετε σε ανοδική Πορεία. 

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο και φίλο κ. Βασίλη Περγάλια για την φιλική και ειλικρινή συζήτηση.

 

EPSV at Shimatari.944x753

 

EPSV at Shimatari.Pergalias Bill.373x460

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.