Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

22426203_134779780506021_5364616798470305559_odomv.jpg

Το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ο Δημήτρης Πούλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Ο Ελικώνας Δομβραίνας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α΄ Βοιωτίας. Το σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση με τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου και τονίζει ότι θα χτίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με τη στήριξη των φιλάθλων.

«Με νέο διοικητικό σχήμα και νέες προσθήκες παικτών θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει! Χτίζουμε βήμα-βήμα μια ανταγωνιστική ομάδα και αρωγός στην προσπάθεια μας πρέπει να είναι και επιβάλλεται η στήριξη των φιλάθλων μας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας ώστε όλοι μαζί στο τέλος να χαρούμε για την επίτευξη των στόχων!!

Την Κυριακή 21/6/2020 παρουσία των ενδιαφερόμενων πραγματοποιηθήκανε εκλογές για νέο ΔΣ του Α.Ο ΕΛΙΚΩΝ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ και εκλέχτηκαν τα παρακάτω πρόσωπα:

Πρόεδρος: Σοφίας Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Μικέλης Παναγιώτης
Γεν.Γραμματεας: Κων. Μπαρδώσας
Ταμίας: Κων. Μπαρδώσας
Γεν. Αρχηγός: Φράγκος Παναγιώτης
Υπευθ. Επικοινωνίας: Βόζης Νικόλαος
Μέλος: Κατσαβριάς Κωνσταντίνος
Μέλος: Αναδιώτης Νικόλαος
Μέλος: Τασηγιάννης Δημήτριος».

Σύμφωνα με πληροφορίες προπονητής των νεοφώτιστων στην Α΄Βοιωτίας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Πούλος.

POYLOS.JPG

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.