Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

79242063_481085582542104_239994118141378560_o.jpg

Η ομάδα της Δομβραίνας (Α΄ Βοιωτίας) απέκτησε τους Τσομπάνη και Ζαχαριά.

Ο Ελικώνας συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Βοιωτίας. Η ομάδα της Δομβραίνας απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Τσομπάνη και τον μέσο Γιώργο Ζαχαριά.

Η ανακοίνωση του Ελικώνα:

«Ο Α.Ο. Ελικώνας ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου μαζί με τον Προπονητή μας κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για την έναρξη συνεργασίας με τους παρακάτω top επιπέδου ποδοσφαιριστές Βασίλης Τσομπανης και Ζαχαριάς Γιώργος!!!

Ο Βασίλης (μεσοεπιθετικός) έχει αγωνιστεί με την ομάδα Α.Ο. Λουκισίων στην Δ εθνική κατηγορία με την ομάδα της Θήβας Γ εθνική με την οποία έχει ανακηρυχθεί και πρωταθλητής με τον ΑΟ Χαλκις επίσης πρωταθλητής με την ΑΟ Κύμη Δ εθνική με την Καστοριά Δ και Γ εθνική καθώς και σε ομάδες Γ εθνικής του Νομού Θεσσαλονίκης!

Ο Γιώργος (μέσος-χάφ) έχει αγωνιστεί στον Α.Σ. Ολυμπιακού Χαλκίδας Δ εθνική στον Α.Σ. Λουκισίων επίσης Δ εθνική στον Α.Ο Αρτάκης Γ εθνικη καθώς και στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων!!

Πρόκειται για 2 ποδοσφαιριστές με μεγάλες εμπειρίες στις εθνικές κατηγορίες που θα συμβάλουν στα μέγιστα για την πορεία της ομάδας μας!!

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ελικώνα και τους ευχόμαστε πάνω απ όλα υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!!

Μείνετε συντονισμένοι διότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις για μεταγραφές ποδοσφαιριστών»!!

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.